close
Share with your friends

Confidențialitate

Confidențialitate

Data actualizării: 19 septembrie 2018

Introducere

KPMG1 este dedicat protejării siguranței și confidențialității informațiilor care i-au fost încredințate. Ca parte a acestei obligații fundamentale, KPMG se angajează să protejeze și să folosească informațiile personale aparținând persoanelor vizate (denumite în continuare „date cu caracter personal”), care au fost colectate online.

În general, intenția noastră este să colectăm doar datele cu caracter personal care sunt furnizate voluntar de vizitatorii online, astfel încât să putem oferi informații și / sau servicii persoanelor respective sau să oferim informații despre oportunitățile de angajare.

Vă rugăm să consultați această Declarație de confidențialitate („Privacy statement”) pentru a afla mai multe despre cum colectăm, utilizăm, împărtășim și protejăm datele cu caracter personal care ne-au fost încredințate.

1. Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

1.1.       Ce informații colectăm

Colectăm informații personale despre dvs. doar dacă alegeți să ni le furnizați - de exemplu, pentru a contacta prin intermediul poștei electronice sau pentru ca dvs. sa vă puteți înregistra pentru anumite servicii. În unele cazuri, ați furnizat anterior informațiile dvs. personale către KPMG (dacă, de exemplu, sunteți un fost angajat). Dacă alegeți să vă înregistrați sau să vă autentificați pe un site web KPMG folosind un serviciu de conectare unic al unei terțe părți care vă autentifică identitatea și conectează informațiile de conectare la rețelele de socializare (de exemplu, LinkedIn, Google sau Twitter) cu KPMG, vom colecta orice informație sau conținut necesar pentru înregistrarea sau logarea pe care ați permis furnizorului de social media să o împărtășească cu noi, cum ar fi numele și adresa dvs. de e-mail. Alte informații pe care le colectăm vor depinde de setările de confidențialitate pe care le-ați ales cu furnizorul rețelei sociale, prin urmare, consultați Politica de protecție a datelor sau Politica de confidențialitate a serviciului aplicabil.

Când vă înregistrați sau trimiteți date cu caracter personal către KPMG, vom folosi aceste informații în modul descris în această Politică de protecție a datelor. Informațiile dvs. personale nu sunt utilizate în alte scopuri, cu excepția cazului în care obținem permisiunea dvs. sau dacă este cerut de sau permis de lege sau standarde profesionale. De exemplu, dacă vă înregistrați pe un site web KPMG și furnizați informații despre preferințele dvs., vom folosi aceste informații pentru a vă personaliza experiența dvs. de utilizator. În cazul în care vă înregistrați sau vă autentificați utilizând serviciul single sign-in al unui terț, vă putem recunoaște ca același utilizator pe orice dispozitive pe care le utilizați și să vă personalizăm experiența dvs. de utilizator pe alte site-uri KPMG pe care le vizitați. Dacă ne trimiteți un curriculum vitae (CV) sau o scrisoare de intenție pentru a aplica online pentru o poziție cu KPMG, vom folosi informațiile pe care le furnizați pentru a vă potrivi cu oportunitățile de angajare KPMG disponibile.

În unele cazuri în care v-ați înregistrat pentru anumite servicii, vă vom stoca adresa de e-mail temporar până când vom primi confirmarea informațiilor pe care le-ați furnizat prin e-mail (adică unde vom trimite un e-mail la adresa de e-mail furnizată ca parte a înregistrării dvs. pentru a confirma o cerere de abonament).

 1.2. Temeiurile juridice care stau la baza prelucrării  datelor dvs. cu caracter personal

KPMG colectează în general doar datele cu caracter personal necesare pentru a vă îndeplini solicitarea, respectiv scopul prelucrării. Veți fi înștiințat cu privire la acest fapt la punctul de colectare.

Legea ne permite să prelucrăm date cu caracter personal atâta timp cât avem un temei juridic pentru a face acest lucru. De asemenea, legea ne obligă să vă informăm care sunt aceste motive. Drept urmare, atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, ne vom baza pe una dintre următoarele condiții de prelucrare:

  • Executarea unui contract: acest temei există atunci când prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru a ne îndeplini obligațiile în baza unui contract.
  • Obligația legală: acest temei există atunci când ni se solicită să prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta o obligație legală, cum ar fi păstrarea evidenței în scopuri fiscale sau furnizarea informațiilor către un organism public sau o agenție guvernamentala;
  • Interesul legitim: vom prelucra informații despre dvs. acolo unde este în interesul nostru legitim în conducerea afacerii noastre sau pentru a continua această afacere, atât timp cât nu sunt încălcate interesele si drepturile fundamentale ale dvs.; sau
  • Consimțământul dvs.: în unele cazuri, vă vom solicita permisiunea specifică pentru a prelucra o parte din datele dvs. cu caracter personal și vom prelucra datele dvs. cu caracter personal în acest fel numai dacă sunteți de acord. Puteți retrage consimțământul dvs. în orice moment, contactând KPMG la dataprotection-office@kpmg.com

Exemple de „interese legitime” menționate mai sus sunt:

  • Furnizarea de informații și / sau servicii persoanelor care vizitează site-ul nostru web sau furnizarea de informații despre oportunitățile de angajare.
  • Prevenire fraudelor sau activității infracționale și protecția sistemele IT.
  • Personalizarea experienței online a individului și îmbunătățirea performanței, capacitatea de utilizare și eficiența prezenței online a KPMG.
  • Efectuarea și analiza activitățile noastre de marketing
  • Îndeplinirea obligațiile de responsabilitate corporativă și socială.
  • Exercitarea drepturile fundamentale în UE în conformitate cu articolele 16 și 17 din Carta drepturilor fundamentale, inclusiv libertatea noastră de a conduce o afacere și dreptul la proprietate.

În unele cazuri, datele personale pe care le colectăm vor include, de asemenea, categorii speciale de date, precum informații legate de diversitatea etnică (inclusiv date despre originea rasială și etnică, opinii politice, credințe religioase și alte credințe de natură similară, apartenență la sindicate și date despre viața sexuală și orientare sexuală), sau date privind sănătatea și date despre infracțiuni presupuse sau dovedite daca legea permite.

1.3.       Colectarea automată de date cu caracter personal

În unele cazuri, KPMG și furnizorii săi de servicii utilizează cookie-uri, web beacon-uri și alte tehnologii pentru a colecta automat anumite tipuri de informații atunci când ne vizitați online, precum și prin e-mailuri. Colectarea acestor informații ne permite să vă personalizăm experiența online, să îmbunătățim performanța, usurinta in utilizare, dar și eficiența prezenței online a KPMG și să măsurăm eficiența activităților noastre de marketing.

    1.3.1.   Adrese IP

O adresă IP este un număr atribuit computerului dvs. de fiecare dată când accesați internetul. Permite computerelor și serverelor să se recunoască și să comunice între ele. Adresele IP ale vizitatorilor pot fi înregistrate în scopul securității IT și diagnosticării sistemului. Aceste informații vor fi, de asemenea, utilizate în mod obișnuit pentru a realiza analiza tendinței și a performanței site-ului web.

    1.3.2.   Cookie-urile

Cookie-urile pot fi de obicei plasate pe computerul dvs. sau pe dispozitive cu conexiune la internet ori de câte ori ne vizitați online. Acest lucru permite site-ului să-și amintească computerul sau dispozitivul și servește mai multor scopuri.

Pe unele dintre site-urile noastre web va apărea un banner de notificare care necesită acordul dumneavoastră pentru colectarea cookie-urilor. Dacă nu vă oferiți consimțământul, computerul sau dispozitivul dvs. conectat la internet nu vor putea fi înregistrate pentru activități in legătura cu marketingul. Pentru funcționalitatea necesară, poate fi necesar un tip secundar de cookie-uri cunoscute drept cookie-uri „user input”. Astfel de cookie-uri nu vor fi blocate de acest banner de notificare. Selecția dvs. va fi salvată într-un cookie și este valabilă pentru o perioadă de 90 de zile. Dacă doriți să revocați selecția, puteți face acest lucru prin ștergerea cookie-urilor din browser.

Deși majoritatea browserelor acceptă automat cookie-uri, puteți alege dacă să acceptați sau nu cookie-uri prin setările browserului (deseori găsite în meniul Instrumente sau de Preferințe al browserului). De asemenea, puteți șterge cookie-urile de pe dispozitivul dvs. în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să retineti că, in lipsa cookie-urilor, este posibil să nu puteți experimenta pe deplin unele dintre caracteristicile site-urilor noastre web.

Mai multe informații despre gestionarea cookie-urilor pot fi găsite în fișierul de ajutor al browserului sau prin site-uri precum www.allaboutcookies.org.

Mai jos este o listă cu tipurile de cookie-uri pe care le folosim pe web site-urile noastre:

Scop

Descriere

Tip & Expirare

Performance (i.e. User's Browser)

Site-urile noastre web sunt construite folosind platforme de internet tipice. Acestea au cookie-uri încorporate care asista in compatibilitate (de exemplu, pentru a identifica tipul de browser) și îmbunătățesc performanța (de exemplu, ofera o încărcare rapidă a conținutului).

Pentru sesiune
Se va șterge la închiderea browser-ului.

Cookie-uri pentru securitate (e.g. Asp .NET)

Dacă vă înregistrați intr-o zonă cu acces limitat, cookie-urile noastre se asigură că dispozitivul dvs. este înregistrat pe toată durata vizitei. Veți avea nevoie de numele dvs. de utilizator și parola pentru a accesa zonele restricționate.

Pentru sesiune
Se va șterge la închiderea browser-ului.

Setări website

Cookie-urile noastre pot memora, de asemenea, preferințele dvs. pentru website (de exemplu, limba) sau încearcă să vă îmbunătățească experiența (de exemplu, personalizând un mesaj de bun-venit sau un conținut). Aceasta se va aplica ariilor în care v-ați înregistrat special pentru acces sau ați creat un cont.

Pentru sesiune
Se va șterge la închiderea browser-ului.

Cookie-uri pentru analiză

Folosim mai multe instrumente de analiză ale terților pentru a ne ajuta să înțelegem modul în care vizitatorii folosesc site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să îmbunătățim calitatea și conținutul de pe kpmg.com pentru vizitatorii noștri. Datele statistice agregate acoperă elemente cum ar fi vizitele totale sau vizualizările pe pagini și referitorii la site-urile noastre web. Pentru detalii suplimentare despre cum utilizam Google Analytics, consultați sectiunea de mai jos.

Persistent, dar se va șterge automat după doi ani dacă numai vizitați kpmg.com 

Colectarea feedback-ului de la vizitatori

Folosim un instrument de sondaj dezvoltat de terțe părți pentru a invita o parte dintre vizitatori să ofere feedback. Cookie-urile sunt utilizate pentru a ne asigura ca vizitatorii sunt invitați doar o data.

 

Primul cookie (1) este setat dacă vizitatorul nu este invitat să participe la sondaj și este utilizat pentru a ne asigura că vizitatorii nu sunt invitați după vizualizarea primei pagini.

 

Al doilea cookie (2) este setat dacă vizitatorul este invitat să participe la sondaj și este utilizat pentru a ne asigura ca vizitatorul nu este invitat să participe in urmatoarele 90 de zile.

1.    Pentru sesiune
Se va șterge la închiderea browser-ului.

2.    Persistent
Se va șterge automat după 90 de zile de la primirea invitației la sondaj.

 

Social sharing

Folosim widget-uri sau butoane de social media oferite de către terți pentru funcționalitati suplimentară si pentru a partaja conținut din paginile noastre catre site-urile de socializare șau e-mail. Utilizarea acestor widget-uri sau butoane poate plasa un cookie pe dispozitivul dvs. pentru a face mai ușor de utilizat serviciul, pentru a ne asigura că interacțiunea dvs. este afișată pe paginile noastre web (de exemplu, cache-ul de numărare a numarul de utilizatori este actualizat) și să vă înregistreze informații despre activitățile dvs. pe Internet și pe site-urile noastre web. Vă recomandăm să consultați informațiile privind confidențialitatea fiecărui furnizor înainte de a utiliza un astfel de serviciu. Pentru detalii suplimentare despre utilizarea de widget-uri și aplicații de social media, consultați mai jos.

Persistent, dar se va șterge automat după doi ani dacă numai vizitați kpmg.com 

 

Alte instrumente și widget-uri oferite de către terți pot fi utilizate pe paginile noastre individuale pentru a oferi funcționalitati suplimentare. Utilizarea acestor instrumente sau widget-uri poate plasa un cookie pe dispozitivul dvs. pentru a facilita utilizarea serviciilor și pentru a ne asigura că interacțiunea dvs. este afișată corect pe paginile noastre web.

Cookie-urile nu ne dezvăluie adresa dvs. de e-mail si nu vă identifică personal. În rapoartele noastre analitice, este posibil să obținem alți identificatori, inclusiv adrese IP, dar acest lucru este pentru identificarea numărului de vizitatori unici pe site-urile noastre web și originea geografică a acestora, nu pentru identificarea vizitatorilor in mod individual.

PRIN NAVIGAREA PE WEB SITE-URILE SAU PRIN INTRODUCEREA DETALIILOR DE LOGIN PENTRU ACCESAREA ZONELOR REZERVATE PENTRU UTILIZATORII ÎNREGISTRAȚI, SUNTEȚI DE ACORD CU INSTALAREA DE COOKIE-URI PE COMPUTERUL DVS. SAU PE DISPOZITIVUL DVS. CONECTAT LA INTERNET

    1.3.3.Google Analytics

KPMG folosește Google Analytics. Mai multe informații despre cum folosește KPMG Google Analytics pot fi găsite prin accesarea acestui link: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Pentru a oferi vizitatorilor site-ului web mai multe opțiuni cu privire la modul în care datele lor sunt colectate de Google Analytics, Google a dezvoltat un browser add-on pentru excluderea Google Analytics. Acesta comunică cu JavaScript Google Analytics (ga.js) pentru a indica faptul că informațiile despre vizita site-ului nu trebuie trimise către Google Analytics. Adăugarea excluderii Google Analytics nu împiedică trimiterea informațiilor către site-ul propriu sau către alte servicii de analiză web.

    1.3.4.   Web beacons

Un web beacon este un fișier de imagine mic pe o pagină web care poate fi utilizat pentru a colecta anumite informații despre computer, cum ar fi adresa IP, ora vizionării conținutului, tipul de browser și existența cookie-urilor setate anterior de același server. KPMG folosește web beacons numai în conformitate cu legile aplicabile.

KPMG sau furnizorii săi de servicii vor folosi web beacon-uri pentru a urmări eficiența site-urilor web ale unor terți care oferă servicii de recrutare sau marketing, sau pentru a aduna statistici agregate pentru vizitatori și a gestiona cookie-uri.

Aveți opțiunea de a respinge unele web beacon-uri prin respingerea cookie-urilor asociate. Web beacon-ul poate înregistra în continuare o vizită anonimă de pe adresa dvs. IP, dar informațiile despre cookie nu vor fi înregistrate.

În unele buletine informative și alte comunicări, vom monitoriza acțiunile destinatarului, cum ar fi rata de deschidere. Colectăm aceste informații pentru a măsura interesul utilizatorilor și pentru a imbunatati experiențele viitoare ale utilizatorilor.

    1.3.5.   Sisteme bazate pe locația dvs.

KPMG poate colecta și utiliza zona geografică a computerului sau dispozitivului mobil. Aceste date despre localizarea geografica sunt colectate în scopul de a vă oferi informații cu privire la serviciile care credem că vă pot interesa în funcție de zona dvs. geografică și de a îmbunătăți produsele și serviciile noastre bazate pe locație.

1.4.       Aplicații și widget-uri social media

Site-urile web KPMG pot include functiii care permit distribuirea prin aplicații de socializare, cum ar fi butonul Facebook Like și widgetul Twitter. Aceste aplicații de socializare pot colecta și utiliza informații cu privire la modul in care utilizati site-urile KPMG (a se vedea detalii despre cookie-urile „Partajare socială” de mai sus). Orice informații personale pe care le furnizați prin intermediul unor astfel de aplicații de socializare pot fi colectate și utilizate de către alți membri ai respectivei aplicații de socializare, iar aceste interacțiuni sunt reglementate de politicile de confidențialitate ale companiilor care furnizează aplicația. Nu avem controlul sau responsabilitatea pentru companiile respective sau modul in care utilizeaza informațiile dvs.

În plus, site-urile web KPMG pot găzdui bloguri, forumuri, aplicatii crowd-sourcing și alte aplicații sau servicii (în mod colectiv „funcții de socializare”). Scopul caracteristicilor de social media este de a facilita schimbul de cunoștințe și conținut. Orice informații personale pe care le furnizați prin intermediul aplicatiilor de socializare KPMG pot fi partajate cu alți utilizatori ai acelei funcții de socializare (cu excepția cazului în care se specifică altfel la punctul de colectare), asupra cărora adesea avem un control limitat sau fără control.

1.5.       Minori

KPMG înțelege importanța protejării vieții private a copiiilor, în special într-un mediu online. Site-urile noastre nu sunt concepute sau direcționate în mod intenționat către copii sub vârsta de 13 ani. Este politica noastră să nu colectăm sau să menținem informații despre persoane sub vârsta de 13 ani, cu excepția unei părți implicate în furnizarea de servicii profesionale.

2. Împărțirea și transferul datelor cu caracter personal

    2.1. Transferul în interiorul rețelei KPMG

 Împărtășim informații despre dvs. cu alte firme membre ale rețelei de firme membre KPMG, ca parte a angajamentelor internaționale si cand trebuie îndeplinite obligațiile legale și de reglementare. Alte părți ale rețelei de firme membre KPMG sunt, de asemenea, utilizate pentru a furniza servicii pentru noi și dvs., de exemplu, găzduirea și sprijinirea aplicațiilor IT, furnizarea anumitor forme de asigurare pentru firmele membre și clienții săi, efectuarea de verificări privind conflictele de clienți și controale impotriva spălarii banilor, asistenta pentru servicii sau așa cum este necesar pentru activitatea KPMG.

    2.2. Transferul către terți

Nu partajam informații personale cu terțe părți cu excepția cazului în care este necesar pentru nevoile noastre legitime profesionale și de afaceri, pentru a analiza si răspunde solicitărilor dvs. și / sau după cum este necesar, permis de lege sau standardele profesionale. Pentru mai multe informații despre acești terți, vă rugăm să accesați acest link. În plus, KPMG va transfera anumite date cu caracter personal în afara SEE către societăți externe care lucrează cu noi sau în numele nostru, în scopurile descrise în această Politică de protecție a datelor. De asemenea, KPMG va stoca informații personale în afara SEE. In mod uzual, trimitem informații personale în țările enumerate în acest link. Dacă facem acest lucru, informațiile dvs. personale vor continua să fie protejate prin intermediul contractelor pe care le avem în vigoare cu acele organizații din afara SEE, prin clauze standard de protecție a datelor într-un formular aprobat de Comisia Europeană. KPMG nu va transfera datele dvs cu caracter personal catre terti pentru operatiuni de marketing direct.

 

3.  Alegerea dvs.

În general, nu vi se cere să transmiteți informații personale către KPMG, dar KPMG vă poate solicita să furnizați anumite informații personale pentru a primi informații suplimentare despre serviciile și evenimentele noastre. KPMG poate, de asemenea, să vă solicite permisiunea pentru anumite utilizări ale informațiilor dvs. personale și puteți fi de acord sau să refuzați. Dacă vă înscrieți pentru anumite servicii sau comunicații, cum ar fi newslettere, vă veți putea dezabona oricând urmând instrucțiunile incluse în fiecare mesaj. Dacă decideți să vă dezabonați de la un serviciu sau o comunicare, vom încerca să ștergem informațiile cu promptitudine, deși este posibil să avem nevoie de informații suplimentare înainte de a putea prelucra solicitarea dvs.

După cum este descris la capitolul„Cookie-uri” de mai sus, puteți configura browserul dvs. pentru a refuza toate cookie-urile sau pentru a indica când este trimis un cookie daca doriti sa limitati sau sa eliminati posibilitatea cookieurilor de a urmari traseul dvs pe site-urile noastre. Rețineți, însă, că unele sectiuni ale site-urilor nu pot funcționa corect dacă refuzați cookie-urile.

4. Drepturile dumnveavoastră

Dacă KPMG prelucrează date cu caracter personale ce au legătură dvs., aveți următoarele drepturi:

  • Access și rectificare: aveți dreptul de acces la aceste date. Aceasta este uneori numită „Cerere de acces la subiect”. Dacă suntem de acord că suntem obligați să vă furnizăm informații personale, vă vom furniza aceste informații în mod gratuit. Înainte de a vă oferi informații personale, vă putem solicita dovezi de identitate și informații suficiente despre interacțiunile dvs. cu noi pentru a putea localiza informațiile dvs. personale. Dacă informațiile pe care le deținem despre dvs. sunt incorecte, aveți dreptul să ne solicitați să corectăm orice inexactități din informațiile personale;

·         La opoziție: aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. personale dacă nu mai avem dreptul să le utilizăm;

·         Alte drepturi: în plus, este posibil să aveți drepturi referitoare la ștergerea datelor cu caracter personal dacă le păstrăm prea mult timp, dacă prelucrarea acestora este restricționată în anumite circumstanțe și / sau să obțineți copii electronice ale datelor dvs. personale asa cum le deținem.

Puteți face o solicitare sau sa va exercitati aceste drepturi contactând KPMG la dataprotection-office@kpmg.com, iar noi vom face toate eforturile rezonabile și practice pentru a răspunde cererii dvs., atât timp cât aceasta este în concordanță cu legislația și standardele profesionale aplicabile.

5. Securitatea și integritatea datelor


KPMG are în aplicare politici și proceduri rezonabile de securitate pentru a proteja informațiile personale împotriva pierderilor, a utilizării eronate, a modificărilor sau a distrugerilor neautorizate. Securitatea nu poate fi garantată împotriva tuturor amenințărilor. În ceea ce privește capacitatea noastră, accesul la informațiile dvs. personale este limitat la cei care au nevoie să știe. Persoanele care au acces la date trebuie să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Pentru a vă proteja datele, am adoptat măsuri tehnice și organizatorice, în special împotriva pierderii, modificării sau accesului neautorizat. Măsurile adoptate sunt verificate periodic și sunt adaptate constant în conformitate cu cele mai recente standarde tehnice aplicabile.

6. Link-uri către alte website-uri

 

Vă rugăm să luați la cunoștință că site-urile web KPMG pot conține link-uri către alte site-uri, inclusiv detinute de alte firme membre KPMG si care nu sunt reglementate de această Declarație de confidențialitate, ci de alte declarații de confidențialitate care pot fi diferite. Încurajăm utilizatorii să examineze politica de confidențialitate a fiecărui site web vizitat înainte de a dezvălui informații personale.

Înregistrându-vă pe orice site web KPMG și apoi navigând pe un alt site web KPMG în timp ce sunteți încă conectat va exprimati acordul să utilizați informațiile dvs. personale în conformitate cu declarația de confidențialitate a site-ului web KPMG pe care îl vizitați.


7. Modificări ale acestei politici

KPMG poate modifica această Declarație de confidențialitate pentru a reflecta politicile noastre de confidențialitate. Daca vom modifica această politica, vom nota data actualizată în partea de sus a acestei pagini. Orice modificare a procesării datelor dvs cu caracter personal asa cum sunt descrise în această Declarație de confidențialitate si care vă afectează vă va fi comunicată printr-un canal adecvat, în funcție de modul în care comunicăm cu dvs.

8. Aplicare. Întrebări legate de această politică

KPMG se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor dvs. personale. Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la administrarea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa dataprotection-office@kpmg.com. De asemenea, puteți utiliza această adresă pentru a comunica orice cereri cu privire la respectarea Politicii de protecție a datelor

Dacă nu sunteți mulțumit(ă) cu răspunsul primit, vă rugăm să înaintați cererea dumneavoastră către Responsabilul cu Protecția Datelor Global prin trimiterea unui email la GlobalPrivacyOfficer@kpmg.com. Vă vom confirma primirea e-mailul dvs. în termen de 14 zile și vom încerca să vă rezolvăm problema în termen de o lună de la primire. În cazul în care cererea este complexă sau avem un volum mare de cereri, vă vom anunța că soluționarea acesteia va dura mai mult de o lună și vom incerca rezolvam solicitarea in cel mult trei luni de la primirea cererii. Putem accepta cererea dvs. (și, în acest caz, punem în aplicare una dintre măsurile prevăzute în secțiunea „Drepturile dvs.” de mai sus) sau putem respinge cererea dvs. din motive legitime. De asemenea, puteți depune o plângere la autoritatea locală pentru protecția datelor la următoarele date de contact:

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Bd. G-ral Gheorghe Magheru nr 28-30, Sector 1,
Cod poștal 010336, București, Romania
Email: anspdcp@dataprotection.ro,
Număr de telefon: +40.318.059.211
Website: http://www.dataprotection.ro/index.jsp?page=contact&lang=en

 

 

*1 "KPMG," "noi," "a noastră," se referă la KPMG International Cooperative ("KPMG International"), o entitate de naționalitate Elvețiană, și/sau la oricare sau mai multe dintre firmele membre ale rețelei KPMG de firme independente afiliate la KPMG International. În acest sens pentru România există următoarele entități:

·         KPMG Romania S.R.L.

·         KPMG Audit S.R.L.

·         KPMG Tax S.R.L.

·         KPMG Advisory S.R.L.

·         KPMG Business Tax Services S.R.L.

·         KPMG Restructuring S.P.R.L.

·         KPMG Delivery Center S.R.L.

·         KPMG Foundation

·         KPMG Accounting and Payroll Services