KPMG investuje do digitální strategie 5 mld. USD

Celosvětová síť poradenských společností KPMG plánuje v příštích pěti letech investovat 5 miliard dolarů do technologií, lidí a inovací. Současně podepsáním pětileté smlouvy prohloubila spolupráci s firmou Microsoft. Cílem je urychlit digitální transformaci KPMG a společných klientů, kteří tak budou těžit jak ze znalostí odborníků KPMG, tak z technologií Microsoftu.

Související

Technologie hýbou světem a pro firmy je digitální transformace jejich byznysu nezbytná. „Klienti se na nás obracejí jako nikdy předtím. Důvěřují nám, že jim s implementací, řízením a optimalizací digitální transformace pomůžeme. Tato investice upevňuje vedoucí pozici KPMG v této oblasti,“ uvedl Bill Thomas, CEO KPMG International.

V souladu se strategií KPMG modernizuje svá pracoviště nasazením Microsoft 365 včetně nástroje Microsoft Teams pro týmovou spolupráci a využívá Microsoft Azure jako páteř nové globální cloudové platformy. Spolupráce obou firem začala v roce 2015 s cílem poskytovat klientům ucelené služby v oblasti analýzy dat a cloudových řešení. Impuls pro spolupráci vznikl na základě dlouhodobé poptávky klientů po jednotném řešení, které by zahrnovalo jak špičkové technologie, tak znalost daného sektoru.

Spojte se s námi

Chcete s námi spolupracovat?

loading image Nezávazná poptávka