KPMG в Росії та Білорусі більше не будуть частиною мережі фірм KPMG. Це відповідь глобальної команди KPMG на вторгнення Росії в Україну.

«Ми вважаємо, що разом з іншими світовими компаніями ми маємо реагувати на військові дії російського уряду в Україні. Як результат, наші російські та білоруські практики залишать мережу фірм KPMG. У KPMG в Росії та Білорусі працюють понад 4 500 співробітників, багато з яких працювали в компанії протягом десятиліть, тому завершити з ними робочі відносини вкрай важко. Це рішення було прийнято не через людей, а як наслідок дій російського уряду. Наша організація керується чіткими цілями та цінностями, та вірить в те, що чинить правильно. Ми зробимо все можливе аби забезпечити тимчасову підтримку колишнім колегам, на яких вплинуло це рішення», - коментують в KPMG International.

Мережа фірм KPMG засуджує військове вторгнення Росії в Україну, що є прямим порушенням міжнародного права. Мережа фірм об`єднала зусилля всіх фірм-членів мережі та підтримує народ України та всіх тих, хто постраждав від військових дій. Керуючись цінностями компанії, KPMG тісно співпрацює з колегами в Україні та Східної Європі аби зробити все можливе, щоб допомогти людям, які цього потребують.

#standwithukraine