21 грудня 2021 року видання «Юридична газета» оголосило результати щорічного рейтингового дослідження «Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України 2021». KPMG Law Ukraine посіла 19 місце, покращивши свій торішній результат на одну позицію, і була визнана лідером декількох практик, зокрема: енергетики та природних ресурсів, комплаєнсу, приватних клієнтів та податкового права.

Метою дослідження є аналіз діяльності та активності вітчизняних юридичних компаній, також визначення основних тенденцій розвитку юридичного ринку України, виявлення найбільших здобутків та оцінка його потенціалу.

2021 рік став надзвичайно багатим на нагороди та визнання для нашої компанії. KPMG Law Ukraine була відзначена багатьма міжнародними та національними рейтингами.

Сім практик KPMG відзначені рейтингом The Legal 500, серед них: практики податкового права, приватних клієнтів, корпоративного права та M&A, енергетики, вирішення спорів, банківського та фінансового права, а також нерухомості.

За результатами Chambers Europe, KPMG була визнана однією з провідних компаній у галузі податкового права.

Відповідно до IFLR 1000, KPMG - серед визначних компаній у практиці Banking&Finance та ввійшла до Tier 5; також у рейтингу була відзначена практика M&A.

За версією ITR EMEA Tax Awards 2021, KPMG є однією з найкращих компаній в галузі трансфертного ціноутворення.

У рейтингах World Tax and World Transfer Pricing 2022 KPMG в Україні вже традиційно увійшла до Tier 1 у практиках оподаткування та трансфертного ціноутворення.

Також серед лідерів відзначена практика податкових спорів, що увійшла до Tier 3. KPMG потрапила у фінал Юридичної премії в номінації «Юридична фірма року у сфері оподаткування».

За результатами щорічного рейтингового видання “Ukrainian Law Firms 2021. А Handbook for Foreign Clients” KPMG вже традиційно визнано лідером ринку в галузях податкового консультування, вирішення податкових спорів та однією з найбільш авторитетних практик у галузі трансфертного ціноутворення.

Щобільше, KPMG рекомендовано в практиках: корпоративне право та M&A, енергетика та природні ресурси та практика приватних клієнтів. У рейтингу «50 провідних юридичних фірм України» наша компанія посіла 23 позицію та відзначена лідером серед провідних фірм з податкового права та податкових спорів, енергетики та природних ресурсів, нерухомості та будівництва, корпоративного права та M&A.