KPMG Law Ukraine переможець LIGA ZAKON AWARDS 2020 у номінації Прем’єр Ліга «Податкові спори»

KPMG Law Ukraine переможець

За цією темою

За результатами національного рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS 2020, KPMG Law Ukraine перемогла у номінації «Податкові спори»!

Також Лариса Антощук , адвокатка, старша менеджерка, керівниця практики з вирішення податкових спорів KPMG Law Ukraine отримала нагороду кращого фахівця у сфері податкових спорів за версією LIGA ZAKON AWARDS 2020!

Національний рейтинг юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS проводиться вже другий рік поспіль компанією ЛІГА:ЗАКОН.

Основне завдання Рейтингу – це визначення в Україні юристів та юридичних компаній найвищого рівня.

© 2021 KPMG означає ТОВ "КПМГ-Україна", ПрАТ "КПМГ Аудит" та АО "КПМГ ПРАВО", компанії, зареєстровані згідно із законодавством України; члени глобальної організації незалежних фірм KPMG, що входять до KPMG International Limited, приватної англійської компанії з відповідальністю, обмеженою гарантіями своїх учасників. Всі права захищені.

Щоб отримати докладнішу інформацію про структуру глобальної організації KPMG, відвідайте https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today