KPMG серед лідерів у рейтингу Forrester Wave

За цією темою

У звіті
Forrester Wave ™: “Постачальники послуг з автоматизації цифрових процесів компанія KPMG була названа лідером, отримавши найвищі оцінки за критеріями «Широта послуг», «Дорожня карта виконання», «Бачення ринку» та «Ринковий підхід».

«В Україні багато українських компаній активно вивчають і впроваджують кращі світові практики з огляду на бізнес-процеси і технології. Коли йдеться про підходи до до управління ІТ та бізнесом, ми бачимо значний інтерес до гнучких методологій, таких як Scaled Agile Framework (SAFe), операційних моделей, що забезпечують підтримку end-to-end процесів, інтегрованого планування бізнесу (IBP), предиктивної аналітики . Якщо говорити про самі технології, варто відзначити, що ERP і CRM нового покоління, мікросервіси і контейнірізація, хмарні послуги, RPA, машинне навчання (ML), програмно-визначні інфраструктури (SDx), інтернет речей (IoT) і багато інших рішень сьогодні активно використовуються не лише великими компаніями, але і сегментом МСБ. Велика увага приділяється сучасним рішенням кібербезпеки, включаючи комплексні платформи, що дозволяють в режимі реального часу аналізувати весь спектр загроз безперервності бізнесу. Постійно вдосконалюються підходи до збору, аналізу та використання гетерогенних даних, які стали головним активом сучасної економіки. Українські компанії створюють Data Lakes і все частіше впроваджують модель DaaS.

У багатьох випадках пандемія прискорила «цифрову трансформацію» - бізнес прагне забезпечити максимальну гнучкість, масштабованість, ефективність процесів і систем в нових реаліях. Інструменти віддаленої роботи - від відеоконференцзв'язку до платформ управління розподіленими командами користуються величезним попитом», - зазначає Олексій Янковський, партнер, керівник практики з надання консультаційних послуг у сфері інформаційних технологій і кібербезпеки KPMG в Україні.

У звіті зазначається: "У міру того, як компанія KPMG переходить від стратегії до реалізації, вона пропонує перспективний погляд на необхідність адаптованих технологій та використання низького коду для модернізації основних процесів". Повний звіт дивіться тут.

Forrester Wave ™ - це посібник для покупців на ринку технологій. Forrester оцінив 13 «найбільш значущих» постачальників DPA за 22 критеріями у трьох категоріях високого рівня: поточна пропозиція, стратегія та присутність на ринку.

© 2021 KPMG означає ТОВ "КПМГ-Україна", ПрАТ "КПМГ Аудит" та АО "КПМГ ПРАВО", компанії, зареєстровані згідно із законодавством України; члени глобальної організації незалежних фірм KPMG, що входять до KPMG International Limited, приватної англійської компанії з відповідальністю, обмеженою гарантіями своїх учасників. Всі права захищені.

Щоб отримати докладнішу інформацію про структуру глобальної організації KPMG, відвідайте https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today