П’ять практик KPMG в Україні відзначені рейтингом The Legal 500

П’ять практик KPMG в Україні відзначені рейтингом

1000

Традиційно у квітні The Legal 500 оголошує результати дослідження юридичного ринку. Практика Податкового права KPMG в Україні вже не перший рік входить до першого пулу рейтингу. Сергія Попова, партнера та керівника відділу податкового та юридичного консультування відзначено серед провідних фахівців цього напрямку.

Цитуючи висновки дослідження, зазначимо: «У KPMG в Україні керівник відділу податкового та юридичного консультування Сергій Попов, керівник групи трансфертного ціноутворення та вирішення податкових спорів Костянтин Карпушин, а також керівник практики податкового консультування Оксана Олехова є ключовими партнерами, що очолюють велику команду, яка надає послуги у сфері юридичного консультування, фінансового консультування та супроводу угод, корпоративних фінансів та послуг з оцінки, послуг форензік та управлінського консультування та консультування з управління ризиками.  Трансфертне ціноутворення та вирішення податкових спорів належать до напрямків роботи фірми, що динамічно розвиваються, поряд з процедурою дью-ділідженс в продавця і покупця в рамках М&А,  комплаєнсом і структуруванням податків при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності».

Стабільність результатів продемонструвала практика Корпоративного права та M&A, увійшовши в третій пул. KPMG в Україні надає мультидисциплінарну підтримку в складних угодах з M&A, що включають проведення юридичного, податкового та фінансового аналізу (due diligence), юридичне та податкове структурування, супровід під час дотримання умов антимонопольного законодавства та закриття угод. KPMG відома своєю практикою в галузі оподаткування, консультуючи щодо структурування транскордонних угод. Компанія також активно позиціонує себе у якості консультанта на ринку відновлюваної енергетики, консультуючи іноземних інвесторів щодо їх виходу на український ринок через поглинання.

Також у третій пул рейтингу увійшли практики Енергетики та Вирішення спорів.

Дослідники зазначають, що KPMG в Україні консультує  з питань корпоративного управління, M&A, комплаєнс, податкових та регуляторних питань, пов'язаних з енергетичними проектами. Серед клієнтів міжнародні нафтогазові компанії, що виходять на український ринок, а також девелопери проектів з відновлювальної енергетики.

Також експерти дослідження відзначають зростаючу кількість складних справ, які супроводжує компанія. Провідну роль відіграють податкові спори, також портфоліо компанії включає супровід господарських спорів, в тому числі  земельних, та справи пов’язані з розподілом дивідендів. Аналізуючи цей напрямок діяльності компанії, рейтинг відзначає роботу Сергія Попова та Юрія Кацера, керівника юридичного напрямку, та  високо оцінює скрупульозний підхід та креативність команди KPMG. Опитані дослідниками клієнти характеризують Юрія як фахівця, який оперативно реагує на запити, є висококласним аналітиком, який вміє якісно працювати у стислі терміни.

У цьому році до юридичного довідника The Legal 500 була вперше включена та отримала високі рекомендації практика Приватних клієнтів. Окремо була відзначена юридична експертиза Сергія Попова, Оксани Олехової та Олександра Бобошко на предмет консультування щодо структуризації приватних інвестицій у численних юрисдикціях. Команда KPMG консультує  клієнтів з питань управління майном та податкового законодавства.

The Legal 500 – провідне міжнародне видання, яке щорічно представляє широкий аналіз юридичного ринку більш ніж в 100 країнах світу, починаючи з 1987 року. Результати досліджень ґрунтуються на анкетуванні юридичних фірм, інтерв'ю з клієнтами та представниками компаній-лідерів з надання юридичних послуг.

© 2024 KPMG означає ТОВ "КПМГ-Україна", ПрАТ "КПМГ Аудит" та АО "КПМГ ПРАВО", компанії, зареєстровані згідно із законодавством України; члени глобальної організації незалежних фірм KPMG, що входять до KPMG International Limited, приватної англійської компанії з відповідальністю, обмеженою гарантіями своїх учасників. Всі права захищені.

Щоб отримати докладнішу інформацію про структуру глобальної організації KPMG, відвідайте https://kpmg.com/governance.

KPMG у соцмережах

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.