Світовий дохід KPMG збільшився на 6,2%, сягнувши рекордних $29,75 млрд

Світовий дохід KPMG збільшився на 6,2%

Зростання KPMG International мало місце у кожній із п'яти основних галузей діяльності компанії: фінансові послуги, промислові ринки, споживчі ринки, медіа та телекомунікації, інфраструктура, співпраця з урядом та галузь охорони здоров'я.

Andriy Tsymbal

Керуючий партнер

KPMG в Україні

Контакт

За цією темою

Глобальний сукупний дохід мережі компаній KPMG International збільшився до $29,75 млрд за фінансовий рік, який закінчився 30 вересня 2019 року. Порівняно з попереднім фінансовим періодом зростання становить 6,2%.

Серед основних факторів зростання – поступова реалізація стратегії компанії, збільшення діяльності практики консалтингу, зокрема у сфері послуг, пов'язаних з супроводом угод та цифровими рішеннями для трансформації бізнесу (7,9%), а також зростання доходів від аудиту – на 3,7% та від податкових та юридичних послуг  – на 7,8%.

Зростання KPMG International мало місце у кожній із п'яти основних галузей діяльності компанії: фінансові послуги – 3,9%, промислові ринки – 4,5%, споживчі ринки – 4,5%, медіа та телекомунікації – 8,1%, інфраструктура, співпраця з урядом та галузь охорони здоров'я – 10,8%.

У 2019 фінансовому році була зміцнена позиція KPMG як найкращого роботодавця: кількість працівників становила понад 219 000 людей у 147 країнах. Як організація, що сповідує культуру «залучення та різноманітності», KPMG досягла рівня  представленості жінок на керуючих посадах (партнерів та директорів) у 25%.

В Україні доходи KPMG за 2019 фінансовий рік зросли до 561 млн грн., що на 19% більше ніж у 2018 році. Найбільший темп зростання продемонструвала практика консалтингу. Також зросли доходи від аудиту, податкового та юридичного консультування.

KPMG в Україні продовжила нарощувати команду професіоналів. За результатами року кількість працівників становила понад 600 працівників. Компанія досягла рівня представленості жінок на керуючих посадах (партнерів та директорів) у 32%.

«Орієнтуючись на якість та довіру наших клієнтів, ми також посилюємо свою лідерську позицію в цифровій трансформації професійних послуг за рахунок інвестицій в інновації, людей та технології. Це дасть нам змогу пропонувати нашим клієнтам найкращі рішення та супроводжувати їх на шляху бізнес-трансформації», – сказав Андрій Цимбал, керуючий партнер KPMG в Україні.

© 2020 KPMG означає ТОВ "КПМГ-Україна", ПрАТ "КПМГ Аудит" та АО "КПМГ ПРАВО", компанії, зареєстровані згідно із законодавством України; члени глобальної організації незалежних фірм KPMG, що входять до KPMG International Limited, приватної англійської компанії з відповідальністю, обмеженою гарантіями своїх учасників. Всі права захищені.

Щоб отримати докладнішу інформацію про структуру глобальної організації KPMG, відвідайте https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

• Знайти офіс kpmg.findOfficeLocations
  • kpmg.emailUs
  • КПМГ у соцмережах kpmg.socialMedia

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG