KPMG Law Ukraine серед «Лідерів ринку. Рейтинг юридичних компаній України 2019»

KPMG Law Ukraine

23 грудня видання «Юридична газета» опублікувало рейтингове дослідження вітчизняного ринку юридичних послуг, за результатами якого KPMG Law Ukraine посіла 18 місце та здобула звання лідера декількох практик, а саме: енергетика та природні ресурси, корпоративне право, комплаєнс, медичне право/фармацевтика, податкове право, private clients.

За цією темою

Мета дослідження — виявлення найбільших здобутків юридичного ринку, надання достовірної та об'єктивної інформації про компанії, аналіз змін, що відбувалися протягом досліджуваного періоду, оцінка потенціалу ринку, визначення тенденцій, позиціонування найсильніших гравців-лідерів ринку серед юридичних компаній, які здійснюють значний вплив на формування вітчизняного ринку, а також забезпечують високі стандарти конкуренції та професійної етики. Дослідження просуває на ринку ідею максимальної відкритості та прозорості, що обумовлюється не лише запитами сучасного бізнесу та інвестиційної перспективи, але й високим репутаційним результатом.

Підсумовуючи 2019 рік, зазначимо, що KPMG Law Ukraine увійшла до міжнародних рейтингів серед провідних юридичних компаній, а саме: Chambers Europe, The Legal 500 EMEA, IFLR1000, World Tax, International Tax Review, Best Lawyers та ін. KPMG Law Ukraine увійшла до ТОП-20 кращих юридичних фірм за версією Kyiv Post. У травні 2019 року KPMG Law Ukraine вдруге була визнана «Юридичною фірмою року з трансфертного ціноутворення» за версією «Юридичної премії 2019 року». За результатами щорічного рейтингового видання «Ukrainian Law Firms 2019. А Handbook for Foreign Clients», KPMG Law Ukraine визнано лідером ринку в галузі «Податкового консультування» та однією з найбільш авторитетних практик у галузях «Вирішення податкових спорів» і «Трансфертного ціноутворення». Також KPMG Law Ukraine зайняла провідні позиції у практиках «Корпоративне право та M&A» та «Енергетика і природні ресурси».

KPMG у соцмережах

• Знайти офіс kpmg.findOfficeLocations
  • kpmg.emailUs
  • КПМГ у соцмережах kpmg.socialMedia

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG