Курс KPMG «IT-управління та IT-стратегія» для Магістрів Київської школи економіки

Курс KPMG «IT-управління та IT-стратегія»

Олексій Янковський, партнер, керівник практики з надання консультаційних послуг у сфері інформаційних технологій і кібербезпеки KPMG в Україні, став викладачем курсу «IT-управління та IT-стратегія» для Магістрів з цифрової трансформації та бізнес аналітики в Київської школи економіки (KSE).

Alexey Yankovski

Партнер, керівник практики з надання консультаційних послуг у сфері інформаційних технологій і кібербезпеки

KPMG в Україні

Контакт

За цією темою

Під час курсу, що пройшов з 04 – 06 жовтня, студенти KSE - представники органів місцевого самоврядування, приватних та державних компаній - дізналися про основи та підходи з впровадження дігіталізації, та на практичних кейсах опрацювали найголовніші питання управління ІТ-функцією.

«Успішне впровадження цифрової трансформації в нашій країні буде можливе за умови використання перевірених підходів, заснованих на міжнародних стандартах», - вважає Олексій Янковський.

Під час курсу були розглянуті наступні теми:

- Приклади цифрової трансформації в бізнесі та державному секторі

- Готовність організацій до цифрової трансформації, культура та навички

- Управління інноваціями, Цифрова та ІТ Стратегія та Архітектура

- Впровадження програми цифрової трансформації

- Управління інвестиціями та ІТ-програмами

- Які ключові питання та ризики, пов'язані з цифровізацією та ІТ, необхідно контролювати

- Digital Governance: дорадчі органи, та процеси необхідні для управління інноваціями, інформаційними технологіями, ефективної взаємодії з акціонерами, наглядовою радою та виконавчим керівництвом у великій розгалуженій організації

- Data Governance та Data Quality: підходи, необхідні для забезпечення якості даних, в тому числі, питання підвищення якості даних в реєстрах

- Омніканальні стратегії, Customer Experience, та ML/AI

- Управління ІТ-ресурсами (закупівлі, вендори, управління людськими ресурсами та аутсорсингом, організація ІТ-функції та функції з впровадження дігіталізації)

- Централізація ІТ-закупівель

- Кібербезпека - що необхідно знати керівнику, підготовка та організація реагування на кібератаки

- Міжнародні стандарти та кращі практики з ІТ-управління: COBIT та інші.

Курс був насичений реальними прикладами із різних галузей, включаючи банківський сектор, індустрія, фінансово-промислові групи, державні організації та SmartCity, а також творчими практичними завданнями.

Програма курсу розрахована CEO компаній, керівників, відповідальних за дигіталізацію, розвиток ІТ в організаціях або за контроль ІТ, CIO, держслужбовців які планують побудову ефективної ІТ-функції, керівників функцій, які тісно взаємодіють з ІТ, відповідальних за такі напрямки як управління інноваціями, закупівлі або управління ризиками в сфері ІТ, технічних фахівців, що бажають отримати управлінські навички.

КПМГ проводить навчання для своїх клієнтів з наведених вище питань.

KPMG у соцмережах

• Знайти офіс kpmg.findOfficeLocations
  • kpmg.emailUs
  • КПМГ у соцмережах kpmg.socialMedia

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG