KPMG Law Ukraine посіла 15 місце серед лідерів ринку - KPMG | UA

KPMG Law Ukraine посіла 15 місце серед «Лідерів ринку. Рейтинг юридичних компаній України 2018»

KPMG Law Ukraine посіла 15 місце серед лідерів ринку

За цією темою

26 грудня видання «Юридична газета» опублікувала рейтингове дослідження вітчизняного ринку юридичних послуг, за результатами якого KPMG Law Ukraine посіла 15 місце та здобула звання лідера декількох практик, а саме: корпоративне право/M&A, арбітраж та медіація, корпоративне управління/комплаєнс та податкове право.

Мета дослідження — виявлення найбільших здобутків юридичного ринку, надання достовірної та об'єктивної інформації про компанії, аналіз змін, що відбувалися протягом досліджуваного періоду, оцінка потенціалу ринку, визначення тенденцій, позиціонування найсильніших гравців-лідерів ринку серед юридичних компаній, які здійснюють значний вплив на формування вітчизняного ринку, а також забезпечують високі стандарти конкуренції та професійної етики. Дослідження просуває на ринку ідею максимальної відкритості та прозорості, що обумовлюється не лише запитами сучасного бізнесу та інвестиційної перспективи, але й високим репутаційним результатом.

Підбиваючи підсумки 2018 року, KPMG Law Ukraine була відзначена міжнародними рейтингами серед видатних юридичних компаній а саме: Chambers Europe, The Legal 500 EMEA, IFLR1000, World Tax, Best Lawyers та ін. У травні 2018 року KPMG Law Ukraine вдруге була визнана «Юридичною фірмою року у сфері оподаткування» за версією «Юридичної премії 2018 року». За результатами щорічного рейтингового видання “Ukrainian Law Firms 2018. А Handbook for Foreign Clients” KPMG Law Ukraine визнано лідером ринку в галузі «Податкового консультування» та однією з найбільш авторитетних практик у галузях «Вирішення податкових спорів» і «Трансфертне ціноутворення». Також KPMG Law Ukraine зайняла провідні позиції у практиках «Корпоративне право та M&A» та «Енергетика і природні ресурси».

Підпишіться на розсилку новин KPMG в Україні.

Підпишіться на нашу сторінку Facebook.

KPMG у соцмережах

• Знайти офіс kpmg.findOfficeLocations
  • kpmg.emailUs
  • КПМГ у соцмережах kpmg.socialMedia

Want to do business with KPMG?

Запит про послуги KPMG