Нові вимоги НБУ до системи управління ризиками. До чого готуватися банкам?

Нові вимоги НБУ до системи управління ризиками

За цією темою

Нові вимоги НБУ до системи управління ризиками

09 липня Олексій Філіпов взяв участь у круглому столі «Нові вимоги НБУ до системи управління ризиками. До чого готуватися банкам?», організований «Фінансовим клубом». Олексій виступив в доповіддю «Нові вимоги регулятора до системи управління ризиками», розповів про ключові відмінності нових вимог та необхідних кроках, які очікуються від банків. Серед запрошених спікерів – керівники з управління ризиками та комплаєнсу банків ПУМБ, OTP, Райффайзен Банк Аваль, Кредобанк та Форвард. В ході заходу були розглянуті наступні питання: • Як зміниться система управління ризиками? • Готовність номер 0: чи готові банки до нових вимог? • Інвестиції в майбутнє: у що обійдеться банкам нової структури управління ризиками? • Чи отримають банки перехідний період для адаптації до нових вимог? • Розмір має значення: як уніфікувати вимоги НБУ для банків різного розміру? • Наслідки нової системи управління ризиками для банківської системи.

Відео-запис та матеріали за темою круглого столу

Презентація «Нові вимоги НБУ до системи управління ризиками. До чого готуватися банкам?»

© 2021 KPMG означає ТОВ "КПМГ-Україна", ПрАТ "КПМГ Аудит" та АО "КПМГ ПРАВО", компанії, зареєстровані згідно із законодавством України; члени глобальної організації незалежних фірм KPMG, що входять до KPMG International Limited, приватної англійської компанії з відповідальністю, обмеженою гарантіями своїх учасників. Всі права захищені.

Щоб отримати докладнішу інформацію про структуру глобальної організації KPMG, відвідайте https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today