Олівія Еллісон взяла участь у II Форумі з розшуку активів

II Форумі з розшуку активів

II Форум з розшуку активів, організований газетою «Юридична практика» 18 травня 2018 року.

Олівія Еллісон

Партнер, керівник відділу консультування з управління ризиками

KPMG в Україні

Контакт

За цією темою

Olena Makarenko

II Форум з розшуку активів, організований газетою «Юридична практика» за сприяння Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Відкрила форум панельна дискусія «Ukrainian Cases: знайти – ще не означає повернути». Олівія Еллісон, директор, керівник відділу консультування з управління ризиками і форензик KPMG в Україні, окреслила основні тренди, які з'являться на ринку в найближчому майбутньому. Зокрема, вона зазначила, що шахраї дуже швидко пристосовуються і знаходять нові юрисдикції, в яких повернення коштів майже неможливе. Наприклад, популярністю користується Панама.

«Почала розвиватися практика інвестування судових процесів щодо повернення активів. Такий інтерес є вже і в Україні, але він супроводжується ризиками», – вважає Олівія.

© 2020 ТОВ "КПМГ-Україна", компанія, яка зареєстрована згідно із законодавством України, член мережі незалежних фірм KPMG, що входять до асоціації KPMG International Cooperative ("KPMG International"), зареєстрованої згідно із законодавством Швейцарії. Усі права застережені.

KPMG у соцмережах

• Знайти офіс kpmg.findOfficeLocations
  • kpmg.emailUs
  • КПМГ у соцмережах kpmg.socialMedia

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG