Олівія Еллісон взяла участь у II Форумі з розшуку активів

II Форумі з розшуку активів

II Форум з розшуку активів, організований газетою «Юридична практика» 18 травня 2018 року.

За цією темою

Olena Makarenko

II Форум з розшуку активів, організований газетою «Юридична практика» за сприяння Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Відкрила форум панельна дискусія «Ukrainian Cases: знайти – ще не означає повернути». Олівія Еллісон, директор, керівник відділу консультування з управління ризиками і форензик KPMG в Україні, окреслила основні тренди, які з'являться на ринку в найближчому майбутньому. Зокрема, вона зазначила, що шахраї дуже швидко пристосовуються і знаходять нові юрисдикції, в яких повернення коштів майже неможливе. Наприклад, популярністю користується Панама.

«Почала розвиватися практика інвестування судових процесів щодо повернення активів. Такий інтерес є вже і в Україні, але він супроводжується ризиками», – вважає Олівія.

© 2021 KPMG означає ТОВ "КПМГ-Україна", ПрАТ "КПМГ Аудит" та АО "КПМГ ПРАВО", компанії, зареєстровані згідно із законодавством України; члени глобальної організації незалежних фірм KPMG, що входять до KPMG International Limited, приватної англійської компанії з відповідальністю, обмеженою гарантіями своїх учасників. Всі права захищені.

Щоб отримати докладнішу інформацію про структуру глобальної організації KPMG, відвідайте https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today