KPMG в Україні взяла участь в 6-й конференції «TIGER», Київ, Україна

KPMG в Україні взяла участь в 6-й конференції «TIGER»

Kонференція «TIGER» – це незалежна платформа для жвавих дискусій, що об'єднує 400 + українських і світових лідерів, а також ключові особи, що приймають рішення в уряді, бізнесі та громадянському суспільстві.

1000

Kонференція «TIGER» – це незалежна платформа для жвавих дискусій, що об'єднує 400 + українських і світових лідерів, а також ключові особи, що приймають рішення в уряді, бізнесі та громадянському суспільстві.

Під час дискусійної панелі «Революція: поновлювані джерела енергії» Дмитро Алєєв, Партнер, керівник практики «Енергетика та природні ресурси», поділився своїм досвідом за запропонованою темою.

Джерело: KyivPost

© 2022 KPMG означає ТОВ "КПМГ-Україна", ПрАТ "КПМГ Аудит" та АО "КПМГ ПРАВО", компанії, зареєстровані згідно із законодавством України; члени глобальної організації незалежних фірм KPMG, що входять до KPMG International Limited, приватної англійської компанії з відповідальністю, обмеженою гарантіями своїх учасників. Всі права захищені.

Щоб отримати докладнішу інформацію про структуру глобальної організації KPMG, відвідайте https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.