Юристи КПМГ в Україні долучилися до підготовки звіту Doing Business 2016

Підготовка звіту Doing Business 2016

Юристи KPMG Юрій Кацер, Тетяна Херувімова, Ольга Дубаневич, Анатолій Рибак-Сікорський та Ярослав Чекер долучилися до підготовки звіту Світового Банку Doing Business 2016 – Measuring Regulatory Quality and Efficiency. Документ було успішно презентовано у жовтні 2015 року, також він був широко висвітлений у ЗМІ.

За цією темою

У рейтингу Світового Банку 2016 Doing Business Україна посилила свої позиції і піднялася з 87 на 83 місце. Doing Business 2016 – Measuring Regulatory Quality and Efficiency є тринадцятим випуском у серії щорічних звітів, які досліджують нормативні акти, що сприяють діловій активності, і ті, що знижують її. Звіт ґрунтується на основі 11 індикаторів у 189 країнах.

Головною метою Doing Business є надання об’єктивних даних для використання їх урядом у розробці регуляторних політик та заохочення досліджень важливих аспектів регуляторного середовища для бізнесу. За більш детальною інформацією, включно з методологією та дослідженнями, будь ласка, завітайте на веб-сайт www.doingbusiness.org.

© 2021 KPMG означає ТОВ "КПМГ-Україна", ПрАТ "КПМГ Аудит" та АО "КПМГ ПРАВО", компанії, зареєстровані згідно із законодавством України; члени глобальної організації незалежних фірм KPMG, що входять до KPMG International Limited, приватної англійської компанії з відповідальністю, обмеженою гарантіями своїх учасників. Всі права захищені.

Щоб отримати докладнішу інформацію про структуру глобальної організації KPMG, відвідайте https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today