Сергій Попов – член Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України

Сергій Попов – член Ради з кадрових питань Держав...

Сергій Попов, партнер, керівник відділу податкового і юридичного консультування KPMG в Україні, входить до складу Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України (далі – ДФС України). Основним завданням Ради є відбір кращих професійних кадрів на вищі керівні посади територіальних органів ДФС України.

1000

Рада з кадрових питань складається з представників бізнесу й громадськості, що позитивно впливає на прозорість процесу відбору професіоналів до органів податковоъ установи та підтверджує участь бізнесу та громадськості у державотворчих процесах.

За словами Сергія Попова, залучення бізнесу й громадськості до органів державного апарату має дати позитивні імпульси для розвитку державної служби та ділового середовища в Україні. До складу Ради разом із Сергієм Поповим входять представники ДФС, провідних ділових асоціацій, консалтингових та аудиторських компаній, а також громадських та благодійних організацій і фондів.

Про KPMG:

KPMG надає аудиторські, податкові та консультаційні послуги провідним українським та міжнародним компаніям, неурядовим організаціям і фінансовим установам. Українська команда допомагає клієнтам у створенні нових можливостей, підвищенні продуктивності, управлінні ризиками, працюючи разом із 162 000 професіоналів в інших фірмах, які є учасниками глобальної мережі KPMG у 155 країнах світу. KPMG працює в Україні з 1992 року. Андрій Цимбал є Керуючим партнером KPMG в Україні.

Для надання високоякісних послуг клієнтам ми розробили галузеві групи. Завдяки глобальному досвіду КПМГ та навичкам місцевих професіоналів, наші міждисциплінарні команди забезпечують надання специфічних галузевих послуг, які можуть принести реальну цінність для клієнтів.

Про Раду з кадрових питань Державної фіскальної служби України:

Раду з кадрових питань було створено для забезпечення прозорості процедури призначення осіб на керівні посади в органах ДФС. Раду утворено наказом ДФС від 30.07.2014 № 21 «Про Раду з кадрових питань ДФС України». До складу Ради входять представники громадськості та бізнесу.

© 2024 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://kpmg.com/governance.

KPMG у соцмережах

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.