Волонтери КПМГ в Україні допомагають дітям-метеликам

Волонтери КПМГ в Україні допомагають дітям-метели...

Волонтери КПМГ в Україні долучились до проекту допомоги 70 дітям-метеликам, якими опікується Центр «Дебра Україна» (МОО «Дерматологи-Дітям»).

За цією темою

Співробітники київського офісу КПМГ взяли участь у фасуванні медичних препаратів та пакуванні новорічних аптечок для дітей, які страждають на рідкісне генетичне захворювання – Булльозний епідермоліз. Це захворювання призводить до надзвичайної крихкості шкіри, яка стає прозорою, наче крильця метелика. Тому дітей, які страждають на Булльозний епідермоліз часто називають “діти-метелики”.

Благодійні аптечки з великим набором необхідних перев'язувальних матеріалів і ранозагоюючих препаратів, розфасовані за допомогою волонтерів КПМГ в Україні були спрямовані поштою або передані особисто в руки тим родинам, які могли вивезти медикаменти самі.

«Дебра Україна» висловлює найщирішу вдячність усім спонсорам, партнерам та особливо волонтерам в КПМГ, які підтримали дітей-метеликів новорічними аптечками.

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today