Зустріч з Асоціацією представників міжнародних фармацевтичних виробників (AIPM)

Зустріч з Асоціацією представників міжнародних фа...

28 жовтня 2014 року експерти КПМГ в Україні були запрошені на зустріч із членами Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників України (AIPM)  стосовно актуальних питань у сфері фармбізнесу.

За цією темою

КПМГ в Україні представляли Юлія Ноговіцина, керівник галузевої практики "Фармбізнес",
Тетяна Заморська, директор, керівник групи з надання юридичних послуг, Костянтин Карпушин, директор , керівник групи з трансфертного ціноутворення, Дмитро Бакуменко, старший консультант з питань митної практики.

На зустрічі обговорювались  проблеми, з якими стикається фармацевтичний бізнес. Учасників цікавили питання розрахунків за послуги з іноземними партнерами у валюті та ведення бізнесу в умовах коливання курсу долара, як зменшити ризики  судових розглядів тощо.

Юлія Ноговіцина, керівник галузевої практики "Фармбізнес" в КПМГ в Україні сказала: "Ми вперше виступали перед членами Асоціації іноземних фармвиробників. Мені здається, нам швидко вдалося зацікавити аудиторію і знайти спільну мову. В умовах девальвації гривні, зниження споживчого попиту, звуження географічних ринків, порушені теми (фінансування фармкомпаній, трансферне ціноутворення, валютні обмеження) виявилися більш ніж актуальними і знайшли живий відгук серед учасників семінару".

"Зустрічі та круглі столи з представниками фармбізнесу завжди обопільно корисні. Можна “звірити годинник" і виробити корисні та ефективні рішення з багатьох проблемних питань. В умовах жорстких обмежень НБУ, введених в серпні-вересні цього року, і тиску фіскальної служби на бізнес, зустріч експертів КПМГ 28 жовтня з представниками Асоціації була особливо актуальною. Експерти КПМГ висвітлили останні зміни в податковому, ціновий та валютний законодавстві та взяли участь в живій дискусії з представниками фарм-компаній. В ході спілкування обговорювалися можливі шляхи зменшення впливу негативних факторів на бізнес, а також скасування деяких обмежень НБУ, які блокують імпорт життєво-важливих препаратів в Україні", – підсумувала Тетяна Заморська, директор відділу податкового та юридичного консультування КПМГ в Україні.

Про Асоціацію AIPM

Асоціація представників міжнародних фармацевтичних виробників ( AIPM) України є неприбутковою, неурядовою організацією, яка представляє професійні та бізнес інтереси міжнародних фармацевтичних виробників, що оперують на ринку України. AIPM Ukraine була створена в грудні 2009 року. Зареєстрована асоціація у відповідності до Закону України “Про громадські організації”.

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Аліни Севастюк, керівника відділу з розвитку бізнесу KPMG в Україні.

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today