Опитування КПМГ «Вихід українських компаній на ринок ЄС»

Опитування КПМГ «Вихід українських компаній на ри...

В жовтні 2014 року КПМГ в Україні починає опитування, метою якого є аналіз досвіду виходу українських компаній на ринки Європи. Дослідження має на меті узагальнення практичного досвіду українських компаній для вдосконалення бізнес-процесів з виходу на ринок ЄС, а також правильного планування українськими компаніями європейських інвестицій із урахуванням ефективних рішень.

За цією темою

Ми сподіваємося, що це опитування матиме взаємну користь для нас, як консультантів, та для Вас, як учасників цього дослідження. Також сподіваємося, що за результатами цього дослідження іще більше українських компаній будуть схильні виходити на ринки Європи, зважаючи на позитивний досвід інших українських компаній або із врахуванням їхнього негативного досвіду чи помилок.

Цільова аудиторія опитування – представники компаній різних галузей у всіх областях України, які мають наміри вийти на ринок ЄС або вже мають відповідний успішний або не зовсім досвід.

Результати опитування будуть узагальнені експертами КПМГ в Україні та представлені у вигляді, який дозволить зацікавленим сторонам використати його результати для планування виходу та діяльності на європейському ринку.

Очікується, що збір інформації триватиме до 25 листопада поточного року включно, а обробка та підготовка звіту буде завершена 15 грудня поточного року включно.

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today