Результати опитування КПМГ «Працюючі жінки в Україні»

Результати опитування КПМГ «Працюючі жінки в Укра...

Дослідження було організоване КПМГ в Україні у співпраці з Women's Executive Leadership Development Initiative (WELDI) Американської Торгівельної Палати (The American Chamber of Commerce in Ukraine) за інформаційної підтримки ГО «Жіноча Професійна Ліга», Українського жіночого фонду,  Rabota.ua, WoMo.

За цією темою

Опитування тривало у травні-вересні 2014 р. В опитуванні взяли участь 228 жінок, що працюють в Україні. Понад половина (71%) опитаних є керівниками відділів або зпосідають вищі керівні посади.

Респонденти, відповідаючи на запитання, розповідають про умови і переваги праці в Україні та прогнозують, що може їм допомогти досягти кращих результатів. Свої відповіді надали представники різноманітних галузей, зокрема енергетика, торгівля, виробництво товарів широкого вжитку, сільське господарство, фінансовий сектор, готельний бізнес та туризм, неурядові організації, нерухомість та будівництво, вищі учбові заклади та інші. Переважна більшість (99%) опитаних є громадянками України.

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today