Дослідження КПМГ «Працюючі жінки в Україні»

Запрошуємо до участі в дослідженні «Працюючі жінки в Україні», організованому КПМГ в Україні у співпраці з Women's Executive Leadership Development Initiative (WELDI) Американської Торгівельної Палати (The American Chamber of Commerce in Ukraine) за інформаційної підтримки ГО «Жіноча Професійна Ліга».

За цією темою

У співпраці:

Інформаційна підтримка:

Опитування має на меті аналіз наступних факторів, які визначають в Україні права та можливості жінок на робочому місці:

1. Повноваження щодо прийняття рішень в розпорядженні чоловіків-керівників і жінок-керівників відповідно до ролі (посади) в організації
  2. Рівень можливостей для професійного та кар'єрного розвитку у жінок-керівників в порівнянні з їхніми колегами-чоловіками
  3. Можливості працюючих жінок збалансувати особисте життя і кар'єру

Респондентами опитування є працюючі жінки в Україні.

КПМГ в Україні сподівається, що Ви знайдете час для нашого дослідження, що додасть дослідженню велику вірогідність і забезпечить високу якість висновків. Просимо заповнити анкету до 15 вересня 2014 року.

Просимо відповісти на питання дослідження до 15 вересня 2014 року за цим посиланням >>

UN Global Compact: Women Empowerment Principles / WEP, а також раніше взятим Україною міжнародним зобов’язанням (наприклад, Конвенції ООН про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок (CEDAW).

Зважаючи на посилення регулювання, роботодавцям доцільно було б переглянути існуючі політики або розробити нові.

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today