У 96% компаніях визнали, що неефективно керують великими обсягами інформації (опитування KPMG Capital)

У 96% компаніях визнали, що неефективно керують в...

KPMG Capital оголосило результати дослідження про використання даних та аналітики (Data and Analytics/D&A). Звіт свідчить про суттєву різницю між усвідомленням керівників вищої ланки цінності аналітичної інформації та складністю в управлінні великим масивами інформації. Керівники вищої ланки цінують дані та аналітику, проте для 85% опитаних складно аналізувати поточні дані своїх компаній.

За цією темою

Дослідження КПМГ «Виходячи за межі даних: Як досягти результатів завдяки даним та аналітиці» ґрунтується на інтерв’ю з 144 фінансовими директорами та директорами з ІТ провідних міжнародних компаній з загальним річним обігом понад 1 млрд доларів США. Основні результати опитування:

• У 96% компаніях визнали, що неефективно керують великими обсягами інформації.
  • 80% керівників визнали, що швидкість – основна перевага правильного використання аналітичної інформації.
  • 69% керівників вважають, що управління даними та аналітикою є критичним або дуже важливим для поточних планів зростання їхнього бізнесу.
  • Хоча більшість опитаних (56%) змінили стратегію, щоб врахувати великі обсяги даних, 42% керівників визнали, що найскладніше для них – це інтегрувати нові системи обробки даних у поточні системи та (або) бізнес-модель.
  • Понад половина опитаних (54%) визнала найбільшою перешкодою для запровадження успішної системи управління даними та аналітикою є неспроможність визначити, які дані варто збирати.
  • Для 85% керівників найскладніше завдання – правильний вибір рішення для аналізу та інтерпретації даних.
  • Переважній більшості керівників (75%) складно приймати рішення щодо аналітичної інформації, хоча 99% визнають, що це важливо для їхнього бізнесу.

«Ми живемо у світі, в якому значно зросла роль аналітичних даних, і це може привести то революційних змін у веденні та управлінні бізнесом.» - сказав Марк Тун (Mark Toon), Голова підрозділу КПМГ KPMG Capital. «Складне завдання для керівників - зрозуміти, як трансформувати аналітичні дані у дійові висновки та відчутні реальні результати. Це важливо сьогодні для керівника у будь-якій сфері бізнесу (першої особи компанії, фінансового директора, директора з ІТ або маркетингу). Цей звіт свідчить не лише по потребу у нових підходах та навичках щодо аналізу даних та аналітики, а й про більшу підтримку у використанні цих висновків».

У листопаді 2013 року КПМГ Інтернешнл оголосило про започаткування напрямку KPMG Capital, яке фокусується на послугах у сфері управління данними та аналітикою.

Докладніше про дослідження

Прочитайте про KPMG Capital.

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today