Андрій Цимбал – керуючий партнер КПМГ в Україні з 1 березня 2014 року

Андрій Цимбал – керуючий партнер КПМГ в Україні з...

З 1 березня 2014 року Андрій Цимбал змінює Флоріса Шурінга на посаді керуючого партнера КПМГ в Україні.

За цією темою

Андрій Цимбал почав працювати у КПМГ у листопаді 1997 року і став партнером у 2006 році. У 2002-2003  роках Андрій перебував у довготривалому відрядженні в офісі КПМГ у Йоханнесбурзі (Південна Африка). Андрій отримав освіту в галузі бізнесу та економіки в Американському університеті в Москві, в коледжі Waynesburg College (Пенсільванія, США) за програмою MBA. Андрій також закінчив Московський фізико-технологічний інститут. Він є членом ACCA та сертифікованим аудитором в Україні.

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today