Олена Макаренко в журі конкурсу інновацій в бізнесі від «Інвестгазети»

Олена Макаренко в журі конкурсу інновацій в бізне...

Олена Макаренко, менеджер відділу консультування з управління ризиками та сталого розвитку КПМГ в Україні, увійшла до складу журі конкурсу інновацій в бізнесі, оголошеного в жовтні «Інвестгазетою».

За цією темою

Мета конкурсу – об'єднати підприємців і компанії, що створюють новий продукти, застосовують нестандартні для галузі рішення і поліпшують навколишню дійсність за рахунок інтелектуальних зусиль і таланту.

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today