Дослідження “Огляд енергетичної галузі України – 2012”

Дослідження “Огляд енергетичної галузі України – ...

КПМГ в Україні спільно з IBCentre проводять дослідження “Огляд енергетичної галузі України – 2012”.

За цією темою

Шановні колеги

Запрошуємо до участі в дослідженні енергетичної галузі України, організованому КПМГ в Україні у співпраці з IBCentre у 2012 році.

Мета дослідження – зібрати та узагальнити прогнози експертів енергетичного ринку України стосовно подальшого розвитку галузі.

«Актуальною темою на сьогодні є енергетична незалежність країни, у тому числі проблема забезпечення природним газом. Питання щодо перспектив видобутку сланцевого газу, ролі атомної енергетики та вугільної промисловості, а також потенціалу поновлюваних джерел енергії зараз широко обговорюються в Україні. За допомогою цього дослідження КПМГ має на меті аналіз поточної ситуації на ринку та узагальнення прогнозів експертів стосовно подальшого розвитку енергетичної галузі України», – говорить Дар’я Ніколова, Менеджер, керівник галузевої групи "Енергетика" КПМГ в Україні.

Спочатку збережіть файл на комп'ютер, не відкриваючи його, а потім заповніть анкету.

Анкета українською мовою (doc, 0.9 Mb)

Анкета англійською мовою (doc, 0.9 Mb)

Просимо направляти заповнені анкети на електронну пошту керівника Відділу з розвитку бізнесу КПМГ в Україні Аліни Севастюк asevastyuk@kpmg.ua.

Результати дослідження будуть доступні всім, хто взяв участь в анкетуванні, та будуть представлені у рамках однієї з найближчих подій IBCentre – 4-му Міжнародному Форумі відновлюваної енергетики і енергоефективності.

Дякуємо за участь

© 2021 KPMG. KPMG refers Limited Liability Company “KPMG Ukraine” and/or Private Joint-Stock company "KPMG Audit" and/or ATTORNEYS ASSOCIATION ''KPMG LAW UKRAINE'', companies incorporated under the Laws of Ukraine, member firms of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

KPMG у соцмережах

Want to do business with KPMG?

loading image Запит про послуги KPMG

Мій профіль

Першокласний контент, персоналізований для вас.

Sign up today