KPMG Türkiye’den ‘Yeniden Biz’e destek

İlgili içerik

KPMG Türkiye, iş hayatına ara veren kadınların gelişimine katkı sağlamak ve onları yeniden iş gücüne kazandırmak amacıyla faaliyet gösteren ‘YenidenBiz Derneği’ ile iş birliği yapıyor. KPMG Türkiye, 80 kadının iş hayatına yeniden katılabilmesi için tüm eğitimlere destek verecek. KPMG, derneğin ’10 Parmağında, 10 Marifet, 10 Özgün Kadın’ paneline de sponsor olacak.

KPMG Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu Şirket Ortağı Hande Şenova, kadının iş gücüne katılımının iş dünyasının görüntüsünü değiştirdiğini belirterek “İş hayatında kadınlara ihtiyaç var. Kadın istihdamını her fırsatta destekliyor ve bu konuda toplumsal farkındalığı yüksek tutmak istiyoruz. Pandemi nedeniyle iş hayatında kırılmalar yaşadık. Kurallar değişti, iş modelleri değişti. Bu dönemden olumsuz etkilenen kadınlar dahil olmak üzere iş hayatına çeşitli sebeplerle ara veren kadınların yeniden işe dönmesi için YenidenBiz Derneği ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Daha detaylı bilgi için:

Bahar Caner

Market Development Leader
Tel: +90 212 316 60 00
bcaner@kpmg.com

© 2021 KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş, a Turkish Corporation and a member firm of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee. All rights reserved.

For more detail about the structure of the KPMG global organization please visit https://home.kpmg/governance.

Bize ulaşın

Want to do business with KPMG?

loading image Teklif talebi