KPMG Türkiye, Bursa’da ofis açtı

İlgili içerik

Uluslararası denetim, vergi ve danışmanlık firması KPMG, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 1982 yılından bu yana İstanbul merkez ofisinin yanı sıra Ankara ve İzmir’deki ofisleriyle faaliyetlerini sürdüren KPMG, kasım ayı itibarıyla Bursa ofisiyle de hizmet vermeye başladı. Ekibiyle birlikte Kasım ayı itibarıyla KPMG çatısı altında hizmet vermeye başlayan Nadir Gülhan, KPMG Bursa Ofisinin Sorumlu Yeminli Mali Müşaviri ve Direktörü olarak görev alacak. Hüseyin Sevim ise Bursa’dan sorumlu vergi ortağı olarak görevine devam edecek.

Türkiye ekonomisinin yapı taşlarından Bursa’da fiziksel olarak da bulunmanın önemli bir adım olduğunu belirten KPMG Türkiye Vergi Bölüm Başkanı Şaban Erdikler, “Büyüme stratejimiz doğrultusunda Bursa’daki yeni ofisimizle güç tazeledik. ‘Bursa büyürse Türkiye büyür’ ifadesine sonuna kadar katılıyoruz. Bursa üreten, ürettiğini ihraç eden, yabancı sermayenin de yoğun rekabet gösterdiği bir şehrimiz. Yeni ofisimizde her biri alanında uzman ekiplerimizle Bursa ve çevresindeki şirketlerin her ihtiyaçlarında artık fiziken de yanındayız. Kaliteli, güvenilir, değer katan hizmetler vermeye devam edeceğiz” dedi.

Nadir Gülhan ise “KPMG ailesine katılmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Değer üreten ve çözüm odaklı profesyonel hizmet anlayışımızı KPMG çatısı altında daha da ileri taşıyarak devam ettireceğiz. KPMG Bursa olarak hedefimiz Bursa iş dünyasına katma değer sağlamak ve küresel tecrübemizi aktarmaktır.” dedi.

Daha detaylı bilgi için:

Bahar Caner

Market Development Leader
Tel: +90 212 316 60 00
bcaner@kpmg.com

© 2021 KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., şirket üyelerinin sorumluluğu sundukları garantiyle sınırlı özel bir İngiliz şirketi olan KPMG International Limited ile ilişkili bağımsız şirketlerden oluşan KPMG küresel organizasyonuna üye bir Türk şirketidir. Tüm hakları saklıdır.

Küresel KPMG ağının yapısı hakkında detaylı bilgi için home.kpmg/governance adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bize ulaşın

Want to do business with KPMG?

loading image Teklif talebi