KPMG Türkiye yeni yatırımlarla büyüyor

Türkiye’de 37 yıldır danışmanlık, vergi ve denetim hizmetleri veren KPMG Türkiye, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. KPMG Türkiye, İstanbul ve Ankara’da büyüyen ofisleriyle hizmet alanını genişletti.

İlgili içerik

KPMG Türkiye, yeni ortaklarıyla güçlendirdiği sürdürülebilir büyüme halkasına bir yenisini ekledi. Her biri alanında uzman ekipleriyle müşterilerine değer katan KPMG Türkiye, yeni ofisleriyle hizmet kapasitesini de artırdı. Sektörde verdiği yeni hizmetler ve bünyesine yeni katılan danışmanlık ekipleriyle büyüme stratejisini devam ettiren KPMG Türkiye’nin Levent İş Kuleleri’ndeki merkez ofisinin büyüklüğü, kısa süre önce hizmete giren yeni çalışma alanlarıyla birlikte yüzde 20’lik çarpıcı bir oranda büyüyerek 10.000 metrekareyi aştı.

Öte yandan bünyesine yeni katılan Teknoloji Danışmanlığı ekipleriyle sektöre yeni bir soluk getiren KPMG Türkiye, 2020 yılında KPMG ofisinin 9. katında, SAS ve Microsoft işbirliğinde bir KPMG Teknoloji Hub’ı hizmete açacak. Teknoloji Hub’ı şirketin diğer katlarına dağılmış olan teknoloji laboratuvarlarını bir araya topladığı gibi, hem çalışanların hem müşterilerin kullanımına açık olacak. Bu merkezde KPMG’nin ve teknoloji paydaşlarının hizmet ve çözümleri sunulacak. Yapay zeka ve siber güvenlik gibi alanlardaki projeler bu laboratuvardan çıkacak.

KPMG Ankara ofisi de büyümeye devam ediyor. Çukurambar’daki The Paragon Tower’da hizmet veren ofisi ise yapılan yeni yatırımlarla hizmet kapasitesini yaklaşık iki katına çıkaran bir büyümeyle 1000 metrekareye yaklaştı. KPMG Türkiye’nin aynı zamanda, İzmir - Alsancak Heris Tower’da da bir ofisi bulunmaktadır.

Daha detaylı bilgi için:

Figen Tahiroğlu Würsching

Kurumsal İletişim, Lider
Tel: +90 212 316 60 00
ftahiroglu@kpmg.com

Bize ulaşın

Want to do business with KPMG?

loading image Teklif talebi