KPMG’den iş dünyasına vergi seminerleri

Geçen ay çatısı altında iki büyük vergi şirketini birleştiren KPMG Türkiye, sektörün dinamiklerini değiştirmeye aday yeni ekibiyle İstanbul, İzmir ve Ankara’da iş dünyasına ‘Yönetimin Ajandasında Vergi’yi anlatacak.

Figen Tahiroğlu Würsching

Kurumsal İletişim, Lider

KPMG Türkiye

İlgili içerik

Uluslararası denetim, vergi ve danışmanlık firması KPMG Türkiye, iş dünyasının vergi konusunda merak ettiği sorulara cevap verebilmek için üç büyük kenti kapsayan seminer dizisi düzenliyor. ‘Yönetimin Ajandasında Vergi’ başlıklı seminerlerin ilki 13 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek. İstanbul’u 13 Aralık’ta, 20 Aralık’ta Ankara, 27 Aralık’ta da İzmir takip edecek.

Kasım ayında Türkiye’nin vergi denetimi ve danışmanlığı alanlarında önde gelen firmalarından Erdikler Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile birleşen KPMG Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş, KPMG Türkiye çatısı altındaki hizmetlerinde çıtayı yükseltiyor. KPMG Türkiye’nin her biri konusunda uzman şirket ortakları, düzenlenecek vergi seminerlerinde katılımcıları vergi konuları başta olmak üzere, son dönemde Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgilendirecek.

Birleşmenin ardından KPMG Türkiye Vergi Bölümü Başkanlığı görevini üstlenen şirket ortaklarından Şaban Erdikler, “Çok farklı bir dönemden geçiyoruz. Değişen her şeyle birlikte vergide kurallar da değişiyor. Vergiye dair her şeyin yeniden dizayn edilmesi gerekiyor. Yeni şartlar ve yeni durumlara karşı yeni reçeteler oluşturmak zorundayız. Yeni dizaynda ülkelerin uluslarüstü yapılandırmasından söz ediyoruz. Değişen ihtiyaçlara karşılık vermek için sorunları birlikte tespit edip çözüm önerilerimizi aktaracağımız seminerlerin çok yararlı olacağına inanıyorum” diye konuştu. Erdikler, KPMG Türkiye’nin, yeni dönemde 500’ü aşkın vergi personeliyle sektörlerinin lideri konumundaki şirketlere hizmet vermeye devam edeceğini ifade etti.

Daha detaylı bilgi için:

Figen Tahiroğlu Würsching

Kurumsal İletişim, Lider

Tel: +90 212 316 60 00

ftahiroglu@kpmg.com

Bize ulaşın

Want to do business with KPMG?

loading image Teklif talebi