KPMG Türkiye’ye yeni ‘Kalite ve Risk Yönetimi Ortağı ve Etik ve Bağımsızlık Lideri’

Kalite ve Risk Yönetimi Ortağı

18 yıldır KPMG Türkiye’de görev alan Denetim Bölümü Şirket Ortaklarından Orhan Akova, ‘KPMG Türkiye Kalite ve Risk Yönetimi Ortağı ve Etik ve Bağımsızlık Lideri’ görevini üstlenecek.

Orhan Akova

KPMG Türkiye yönetim kadrosunda yaptığı değişikliklerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Yeni dönemde, ‘KPMG Türkiye Kalite ve Risk Yönetimi Ortağı ve Etik ve Bağımsızlık Lideri’ görevini Denetim Bölümü Şirket Ortaklarından Orhan Akova üstlenecek.

KPMG Türkiye’deki kariyerine 1998 yılında asistan olarak başlayan Akova, 2010 yılında şirkete ortak oldu. Finans, sanayi, ticaret ve enerji başta olmak üzere çeşitli sektörlerde deneyimi bulunan Akova, 2009 yılından bu yana ‘KPMG Türkiye Düzenleyici Kuruluşlar Uyum Sorumlusu’ olarak görev aldı. Bu alanda, düzenleyici kuruluşlar nezdinde KPMG Türkiye tarafından gösterilen uyumun mimarı oldu.

© 2024 KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., şirket üyelerinin sorumluluğu sundukları garantiyle sınırlı özel bir İngiliz şirketi olan KPMG International Limited ile ilişkili bağımsız şirketlerden oluşan KPMG küresel organizasyonuna üye bir Türk şirketidir. Tüm hakları saklıdır.

Küresel KPMG ağının yapısı hakkında detaylı bilgi için kpmg.com/governance adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bize ulaşın