Vergide dev birleşme

Sektörünün ‘dört büyükler’i arasında olan uluslararası vergi, denetim ve danışmanlık şirketi KPMG’den stratejik hamle. Vergi hizmetleri sunan KPMG Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş., Türkiye’nin köklü vergi denetimi ve danışmanlığı şirketlerinden Erdikler Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile KPMG Türkiye çatısı altında birleşiyor.

Vergide dev birleşme

KPMG Türkiye Başkanı Murat Alsan, Türkiye’de 36 yıldır faaliyet gösteren KPMG’nin bu birleşmeyle sektöründe büyüme ivmesini hızlandıracağını söyledi. Alsan, “Güven ve iş birliğine dayalı iş modeli, beceri ve tecrübeyi işleyen anlayışı, profesyonel standartları gözeten bağımsız duruşu, açık iletişim politikasıyla faaliyet gösteren KPMG Türkiye bu birleşmeyle sektöründe yeni bir dönem başlatacak” dedi.

KPMG Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.ve Erdikler Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. birleşmesinin, yasal sürecin sonlanmasının ardından 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla tamamlanması hedeflenmektedir.

156 ülkede, 200 bin çalışanıyla, çoğu sektörünün lideri şirketlere denetim, vergi ve danışmanlık hizmeti veren KPMG Türkiye’nin toplam çalışan sayısı bu birleşme ile 1,400 kişiye ulaşacak.

© 2024 KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., şirket üyelerinin sorumluluğu sundukları garantiyle sınırlı özel bir İngiliz şirketi olan KPMG International Limited ile ilişkili bağımsız şirketlerden oluşan KPMG küresel organizasyonuna üye bir Türk şirketidir. Tüm hakları saklıdır.

Küresel KPMG ağının yapısı hakkında detaylı bilgi için kpmg.com/governance adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bize ulaşın