Kalbimizde insan var

“En iyilerin çalıştığı şirket olma” misyonuyla yola devam eden KPMG Türkiye, uzun ve zorlu bir işe alım sürecini tamamladı. Yaklaşık 10 bin başvuru arasından seçilen yeni mezun 200 genç KPMG Türkiye ailesinin birer üyesi oldu.

1000

Uluslararası denetim, vergi ve danışmanlık şirketi KPMG Türkiye’nin hikayesi, yeni dönemde işe başlayan gençlerle büyüyor. Yaklaşık 10 bin başvuru arasından seçilen 200 yeni mezun genç işe alım süreçlerinden başarıyla geçerek, KPMG’nin hikayesini birlikte yazmak için yola çıktı.

KPMG Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Emre Çavuşoğulları, yapılan iş başvurularının titiz bir değerlendirmeyle ele alındığını söyledi. Bitirilen okulların, mezuniyet derecelerinin ötesinde KPMG’de çalışmak isteyen adayların sosyal ve kültürel özelliklerinin değerlendirildiğini belirten Çavuşoğulları, “İşimizin kalbinde insan var. Bu nedenle KPMG’yi oluşturan çalışanların hikâyeleri her şeyin önünde. Hepsi bir arada şirketi ve şirketin başarısını oluşturuyor. Hikayesi olan gençleri, kendi hikayemize dahil etmek, hikayelerimizi çoğaltmak istiyoruz” dedi.

Çavuşoğulları, KPMG Türkiye’nin küresel ve yerel bilgi birikimini iş dünyasının yönetici adayı gençleriyle paylaşmayı vizyon edindiğini vurgulayarak, “KPMG Türkiye, kurmaya çalıştığı yeni iş anlayışıyla sadece her çalışanının kendi hikayesine de odaklanıyor, herkesin kendi hikayesini keşfetmesini amaçlıyor. İyi yetişmiş, farkındalığı yüksek bireylerle geleceğin iş dünyasının temellerini atıyoruz” diye konuştu.

© 2024 KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., şirket üyelerinin sorumluluğu sundukları garantiyle sınırlı özel bir İngiliz şirketi olan KPMG International Limited ile ilişkili bağımsız şirketlerden oluşan KPMG küresel organizasyonuna üye bir Türk şirketidir. Tüm hakları saklıdır.

Küresel KPMG ağının yapısı hakkında detaylı bilgi için kpmg.com/governance adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bize ulaşın