KPMG Türkiye’de yeni dönem

KPMG Türkiye 2017’ye yeni bir başlangıçla giriyor. KPMG Türkiye’nin şirket başkanlığı bayrağını artık Murat Alsan taşıyacak.

murat alsan

KPMG Türkiye’de başkan değişimi… KPMG Türkiye’de 22 yıldır görev yapan Denetim Bölümü Başkanı ve Şirket Ortağı Murat Alsan, KPMG Türkiye Başkanlığı’na seçildi.

16 Aralık tarihinden itibaren başkanlık görevini üstlenen Murat Alsan, 8 yıllık başkanlığı döneminde KPMG Türkiye’nin dönüşümünde öncü olan Ferruh Tunç’a teşekkür etti. Alsan, “Tam 22 yıl önce asistan olarak girdiğim bu şirketin başkanı olmak beni onurlandırıyor, heyecanlandırıyor. KPMG Türkiye olarak mesleğimizdeki değişim sürecinde yerimizi aldık, çoğu değişimin öncüsü olduk. En büyük gücümüz, merkezine ‘insan’ı koyduğumuz dinamiklerimiz… Büyük bir küresel organizasyonun gücünü ve etkisini Türkiye’de yüksek standartlarda yansıttığımız bir dönemdeyiz. Tercih edilen şirket olma vizyonumuz ve iş dünyasına değer katma anlayışımızla hız kesmeden hedeflerimize ilerleyecek, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Rotamız yine; mesleğimiz, sektörümüz ve paydaşlarımız için değer üretmek, geleceğe bırakacağımız yepyeni bir iş kültürünü inşa ederek sürdürülebilir şekilde büyümek olacak” dedi.

Murat Alsan, ODTÜ İşletme Bölümü mezunu. 1995 yılından bu yana KPMG Türkiye’de bulunan Murat Alsan, Denetim Şirket Ortağı ve Denetim Bölümü Başkanı olarak görev yapıyordu. Telekomünikasyon ve finans sektöründe 22 yıllık deneyime sahip olan Alsan, aynı zamanda KPMG Türkiye Finansal Hizmetler Sektör Başkanlığı’nı yürütüyordu. KPMG Türkiye Gönüllüsü olarak şirketin kurumsal sosyal sorumluluk projelerini destekleyen Murat Alsan, sosyal kulüplerde de etkin olarak yer alıyor.

Daha detaylı bilgi için:

Figen Tahiroğlu Würsching

Kurumsal İletişim, Lider

Tel: +90 216 681 90 00

ftahiroglu@kpmg.com

© 2024 KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., şirket üyelerinin sorumluluğu sundukları garantiyle sınırlı özel bir İngiliz şirketi olan KPMG International Limited ile ilişkili bağımsız şirketlerden oluşan KPMG küresel organizasyonuna üye bir Türk şirketidir. Tüm hakları saklıdır.

Küresel KPMG ağının yapısı hakkında detaylı bilgi için kpmg.com/governance adresini ziyaret edebilirsiniz.

KPMG International Cooperative (“KPMG International”) bir İsviçre kuruluşudur. KPMG ağına üye olan bağımsız şirketler, KPMG International’a bağlıdır. KPMG International’ın müşterilere sunduğu herhangi bir hizmet yoktur. Hiçbir üye şirketin KPMG International’ı veya bir başka üye şirketi, aynı şekilde KPMG International’ın da hiç bir üye şirketi üçüncü şahıslar ile karşı karşıya getirecek zorlayıcı ya da bağlayıcı hiçbir yetkisi yoktur. Tüm hakları saklıdır.

Bize ulaşın