KPMG în România numește noi directori

KPMG în România numește patru noi directori în Audit, Consultanță Fiscală și Juridică și Consultanță în Afaceri, profesioniști excepționali care reprezintă valorile noastre și pun integritatea și excelența la baza angajamentului față de echipă și clienți. Începând cu 1 noiembrie 2020, Adina Bănici și Alexandru Chirigiu au preluat rolul de Associate Director în departamentul de Consultanță Fiscală și Juridică, Lorena Voicu a devenit Director în departamentul de Audit, iar Gheorghe Vlad – Director în departamentul de Consultanță în Afaceri.

media

Director, Marketing

KPMG in Romania

KPMG in Romania appoints new directors

Adina Bănici s-a alăturat echipei KPMG în anul 2004, iar cariera ei progresat semnificativ pe parcursul anilor. Adina are o înțelegere amplă a mediului fiscal și a fost implicată în proiecte variate, precum revizuiri fiscale, conformitate fiscală, de due dilligence și asistență în domeniul prețurilor de transfer. Ea a susținut mai multe cursuri de fiscalitate pentru clienți și a participat în activitățile de Employer Branding organizate de KPMG în Timișoara.

Cu peste 15 ani de experiență profesională, Alexandru Chirigiu este un profesionist în strategie financiară care oferă rezultate și consolidează alianțe cu părțile interesate și partenerii. Alexandru are atât experiență de management, cât și tehnică în proiecte de servicii financiare în calitate de consultant, dar și de client. El a lucrat împreună cu companii din industrii precum Sănătate, Farmaceutice, Tehnologie, Imobiliare, Petrol și Gaze, Energie Regenerabilă, Bunuri de consum, Producție industrială și Agricultură.

Gheorghe Vlad s-a alăturat echipei KPMG în urmă cu 15 ani. Pe parcursul acestor ani, el a contribuit la dezvoltarea departamentului de servicii Cyber și Tehnologie pe care KPMG le oferă clienților săi în România și în regiune. A fost implicat în proiecte de Guvernanță IT, Analiza și îmbunătățirea proceselor IT, Audit și Atestare IT, Managementul riscurilor IT și de securitate, Sisteme de management al securității informației, Programe de continuitatea afacerii, Protecția datelor, Consultanță cu privire la implementarea sistemelor ERP și multe altele. Pe parcursul carierei, el a gestionat performanța echipei și a acționat în postura de Coach pentru mai multe generații de consultanți, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile și competențele tehnice și asigurându-se că urmează o carieră de succes.

Lorena Voicu s-a alăturat echipei KPMG la începutul lunii octombrie 2019 ocupând poziția de Senior Manager în departamentul de audit. Lorena are 16 ani de experiență în domeniul financiar – contabil și de audit, deservind numeroși clienți din industrii precum energie și utilități, petrol și gaze, retail, producție, IT, media și publicitate. Activitatea sa a fost axată asupra auditului situațiilor financiare în concordanță cu Standardele Românești de Contabilitate și Raportare Financiară precum și cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară. A coordonat proiecte de audit de mare anvergură pentru companii mari românești, cât și pentru grupuri internaționale care își desfășoară activitatea în Romania. Lorena este auditor financiar autorizat de către Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS), este membră a Asociației Experților Contabili Autorizați din Marea Britanie (ACCA), precum și a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Ramona Jurubiță, Country Managing Partner al KPMG în România, afirmă: „Promovările colegilor noștri reflectă dedicarea lor pentru performanță și inovație, contribuind la succesul clienților noștri și asistându-i să prospere în această perioadă dificilă. Avem încredere în abilitatea echipei noastre de a face diferența și vom continua să investim în oameni și să rămânem alegerea clară pentru toate părțile implicate. Le urez bun venit în noile roluri și mult succes în viitor!”.

©2024 KPMG România S.R.L., o societate cu răspundere limitată de drept român, membră a organizației globale KPMG, compusă din societăți membre independente afiliate KPMG International Limited, societate privată engleză cu raspundere limitată la garanții.  Toate drepturile rezervate.

Pentru mai multe detalii despre structura globală a KPMG, accesați https://kpmg.com/governance

Mai mult despre KPMG în România

Profilul meu

Salvați ce vă interesează, gestionați librăria și partajați conținut cu rețeaua dvs. de contacte