Digitalizacja - Cyfrowa transformacja

W okresie, gdy nieustanna zmiana staje się normą, transformacja cyfrowa jest wyzwaniem, któremu konkurujące na rynku firmy muszą sprostać.

Management Consulting

Wiele przedsiębiorstw próbuje uzyskać przewagę konkurencyjną uważnie analizując nakłady inwestycyjne i koszty związane z rozwojem.

Zarządzanie ryzykiem, audyt wewnętrzny i compliance

Procesy i optymalizacja zarządzania ryzykiem powinny być wpisane w kulturę organizacji.

Kontakt dla mediów

KPMG w Polsce będąc strategicznym partnerem Microsoft przystąpiło do prestiżowego programu Cloud Elite. Jego celem jest podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie rozwiązań bazujących na technologiach chmurowych przez specjalistów zatrudnionych w  wybranych polskich firmach, które odgrywają kluczową rolę w cyfryzacji instytucji i  przedsiębiorstw. Dzięki uczestnictwu w programie pracownicy KPMG zdobędą dodatkowe, kluczowe kompetencje w zakresie usług Microsoft Azure, Microsoft 365 oraz Microsoft Dynamics  365, aby w jeszcze bardziej kompleksowy sposób wspierać potrzeby klientów w zakresie cyfrowej transformacji.

W obecnych czasach, gdy praca zdalna staje się koniecznością i nową rzeczywistością, szybka adaptacja tego modelu decyduje o dalszym funkcjonowaniu biznesu. Z pomocą przychodzą tutaj technologie chmurowe, które nie tylko umożliwiają wykonywanie pracy poza biurem, lecz także czynią ją zdecydowanie bardziej przyjazną. Ale chmura to nie tylko praca zdalna. To elastyczność, skalowalność, przewidywalność i dostęp do narzędzi i rozwiązań często niedostępnych w tradycyjnym modelu.

KPMG w Polsce dołączyło do programu Microsoft – Cloud Elite. Inicjatywa jest skierowana do strategicznych partnerów Microsoft w Polsce i ma na celu rozwój umiejętności polskich specjalistów w dziedzinie rozwiązań bazujących na technologiach chmurowych.

Microsoft Cloud Elite to inicjatywa skierowana do strategicznych partnerów Microsoft w Polsce i ma na celu rozwój umiejętności polskich specjalistów w dziedzinie rozwiązań bazujących na technologiach chmurowych.
  • Stacy Ligas

senior partner, CEO w KPMG w Polsce

Rozwój usług i produktów wykorzystujących technologie chmurowe jest dla KPMG priorytetem. Nieustający rozwój technologii traktujemy jako unikalną szansę, by dostarczać klientom coraz bardziej zaawansowane rozwiązania, jeszcze lepiej dopasowane do ich potrzeb w obszarach Advanced Analytics, Modern Workplace, Business Applications i CyberSecurity

Stacy Ligas, senior partner, CEO w KPMG w Polsce

KPMG od wielu lat wspiera funkcjonowanie firm projektując, usprawniając i transformując procesy biznesowe. Dzięki uczestnictwu w programie eksperci KPMG w Polsce zdobędą kluczowe kompetencje w zakresie usług Microsoft Azure, Microsoft 365 i Microsoft Dynamics 365.

Microsoft Azure, Microsoft 365 i Microsoft Dynamics 365
  • Krzysztof Radziwon

partner, szef działu doradztwa biznesowego

KPMG jako doradca technologiczny pomaga klientom w procesie cyfrowej transformacji, sprawiając, że nowoczesna firma oparta na danych, ze skalowalnym i stabilnym środowiskiem IT i nowoczesnym miejscem pracy staje się rzeczywistością. Niemniej trzeba mieć na uwadze, że technologia jest jedynie narzędziem – zawsze najważniejsi są ludzie, którzy z niego korzystają. Dlatego KPMG nieustannie dba o rozwój kompetencji swoich pracowników. Objęcie KPMG przez Microsoft programem Cloud Elite jest jedną z gwarancji, że pracownicy KPMG będą mieli dostęp do kluczowych szkoleń i wiedzy o najnowszych rozwiązaniach technologicznych. Zdobywanie nowych kompetencji i certyfikacji z dziedziny technologii chmurowych jest dla nas priorytetem. Dzięki nim KPMG pozostanie odpowiednim partnerem, wspierającym klientów w rozwiązywaniu problemów biznesowych i technologicznych

Krzysztof Radziwon

Kontakt dla mediów

Zespół prasowy jest dostępny pod adresem e-mail.

biuroprasowe@kpmg.pl

lub pod numerami telefonów:

+ 48 (22) 528 11 14

+ 48 (22) 528 11 87

+ 48 (22) 528 15 72

Wyślij e-mail
Cyfrowa mapa świata
Digitalizacja - cyfrowa transformacja

KPMG Spot
Usługi KPMG na czas pandemii COVID-19

Sprawdź, jakie rozwiązania przygotowaliśmy dla Twojej firmy – KPMG Spot.