W związku z postępującą skalą epidemii wirusa SARS CoV-2 (COVID-19) od samego początku stosujemy się w pełni do zaleceń Ministerstwa Zdrowia i Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Monitorujemy sytuację gospodarczą oraz wdrażamy wewnętrzne procedury, które pozwalają KPMG w pełni wywiązywać się z podjętych zobowiązań względem Klientów bez względu na panujące warunki rynkowe.

W trosce o bezpieczeństwo pracowników KPMG, wdrożyliśmy specjalne procedury dotyczące ochrony przestrzeni biurowych KPMG, które pozwalają na bezpieczną pracę stacjonarną. Jednocześnie jako firma jesteśmy w pełni przygotowani technologicznie i organizacyjnie do pracy zdalnej z zachowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa i poufności danych. Jakość i terminowość jest dla nas kluczowa

Wierzymy, iż zaistniała sytuacja stawiając nas wszystkich w nowej rzeczywistości biznesowej utwierdzi Państwa w przekonaniu, że KPMG jest najlepszym wyborem w zakresie usług audytorsko-doradczych oraz, że w każdej, nawet najtrudniejszej rynkowo sytuacji, pozostajemy w pełni do Państwa dyspozycji zachowując najwyższe standardy pracy.