KPMG-PL w kontekście SARS CoV-2 (COVID-19)

Zdrowie i bezpieczeństwo naszych Klientów, Pracowników oraz Partnerów Biznesowych pozostaje dla nas sprawą priorytetową.

Powiązane treści

Mapa Świata

W związku z postępującą skalą epidemii wirusa SARS CoV-2 (COVID-19) od samego początku stosujemy się w pełni do zaleceń Ministerstwa Zdrowia i Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Monitorujemy sytuację gospodarczą oraz wdrażamy wewnętrzne procedury, które pozwalają KPMG w pełni wywiązywać się z podjętych zobowiązań względem Klientów bez względu na panujące warunki rynkowe.

W trosce o bezpieczeństwo pracowników KPMG, wdrożyliśmy specjalne procedury dotyczące ochrony przestrzeni biurowych KPMG, które pozwalają na bezpieczną pracę stacjonarną. Jednocześnie jako firma jesteśmy w pełni przygotowani technologiczne i organizacyjnie do pracy zdalnej z zachowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa i poufności danych. Jakość i terminowość jest dla nas kluczowa

Wierzymy, iż zaistniała sytuacja stawiając nas wszystkich w nowej rzeczywistości biznesowej utwierdzi Państwa w przekonaniu, że KPMG jest najlepszym wyborem w zakresie usług audytorsko-doradczych oraz, że w każdej, nawet najtrudniejszej rynkowo sytuacji, pozostajemy w pełni do Państwa dyspozycji zachowując najwyższe standardy pracy.

Stacy Ligas Senior Partner, CEO

© 2020 KPMG Sp. z o.o., polska spółka z ograniczoną odpowiedzialnością i członek globalnej organizacji KPMG składającej się z niezależnych spółek członkowskich stowarzyszonych z KPMG International Limited, prywatną spółką angielską z odpowiedzialnością ograniczoną do wysokości gwarancji. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Więcej informacji na temat struktury globalnej organizacji KPMG można znaleźć na stronie o strukturze zarządczej.

Bądź z nami w kontakcie

Want to do business with KPMG?

loading image Zapytanie ofertowe (RFP)