Druga edycja raportu KPMG w Polsce pt. „Rynek mody w Polsce. Wyzwania”

II edycja raportu KPMG w Polsce pt. Rynek mody w Polsce

Rynek mody ulega dynamicznym zmianom, na które wpływ mają nie tylko zachowania konsumentów i rozwój nowoczesnych technologii, ale również wyzwania środowiskowe.

Biuro prasowe KPMG

biuroprasowe@kpmg.pl

KPMG in Poland

Powiązane treści

Zapraszamy do wzięcia udziału w II edycji raportu nt. rynku mody i stojących przed nim wyzwań.

Rynek mody zarówno w Polsce jak i na świecie ulega dynamicznym zmianom, na które wpływ mają nie tylko zachowania konsumentów i rozwój nowoczesnych technologii, ale również wyzwania środowiskowe.

Już wkrótce KPMG w Polsce we współpracy z Akademią Biznesu i Prawa Mody Uczelni Łazarskiego opublikuje wyniki II edycji raportu na temat rynku mody. Motywem przewodnim tegorocznej edycji będą m.in. wyzwania stojące przed branżą: różnice pomiędzy podejściem do mody poszczególnych pokoleń konsumentów, a także ich preferencje zakupowe w zależności od wieku oraz wpływ zmian klimatycznych zarówno na branżę mody, jak i postawy konsumenckie.

Wszystkich zainteresowanych działających w branży modowej: producentów, projektantów, sprzedawców oraz dostawców, którzy chcieliby przedstawić w formie studium przypadku wyzwania z jakimi spotykają się na co dzień w swojej pracy zapraszamy do kontaktu z Biurem Prasowym KPMG pod adresem mailowym: biuroprasowe@kpmg.pl.

Wyniki raportu zostaną zaprezentowane podczas drugiej edycji konferencji Fashion Economy organizowanej przez Akademię Biznesu i Prawa Mody Uczelni Łazarskiego w dniu 21 listopada w Centrum Kreatywności Targowa.

Zapraszamy do udziału!

© 2020 KPMG Sp. z o.o., polska spółka z ograniczoną odpowiedzialnością i członek globalnej organizacji KPMG składającej się z niezależnych spółek członkowskich stowarzyszonych z KPMG International Limited, prywatną spółką angielską z odpowiedzialnością ograniczoną do wysokości gwarancji. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Więcej informacji na temat struktury globalnej organizacji KPMG można znaleźć na stronie o strukturze zarządczej.

Bądź z nami w kontakcie

Want to do business with KPMG?

loading image Zapytanie ofertowe (RFP)