„KPMG Baltics“ jungiasi prie „KPMG Sweden“

Tarptautinė audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovė KPMG jungia savo pajėgas – Lietuvoje ir Latvijoje veikiančios įmonės nuo šiol tampa KPMG Švedijoje dalimi. Šis susijungimas yra neatsiejama verslo plėtros strategijos dalis, kuri atvers platesnes investicijų į žmones galimybes ir paskatins skaitmeninių inovacijų, teikiant paslaugas, plėtrą.

Rokas Kasperavičius

Direktorius, Partneris

KPMG Lietuvoje

Susisiekti

Susijęs turinys

Hand shaking

„KPMG Baltics“ direktoriaus Roko Kasperavičiaus teigimu, tapdama viena komanda su „KPMG Sweden“ bendrovė sudarys papildomas galimybes darbuotojų profesiniam tobulėjimui, skatins paslaugų klientams plėtrą bei užtikrins konkurencingumą rinkoje.
„Mūsų verslo kultūra – vidiniai valdymo procesai, santykiai su klientais – turi daug panašumų. Dėl šios priežasties susijungimas yra natūralus ir pagrįstas sprendimas. Kartu dėsime visas pastangas, leisiančias mums judėti tolimesnės plėtros keliu“, – teigia R. Kasperavičius.
„KPMG Sweden“ valdybos pirmininkas Björn Hallin mano, kad bendradarbiavimas su Baltijos šalimis – Lietuva ir Latvija – duos teigiamą efektą įmonių paslaugų kokybei bei darbuotojų kvalifikacijos didinimui.
„Džiaugiamės, kad Lietuvos ir Latvijos profesionalai prisijungė prie mūsų komandos. Teikiamų paslaugų integracijos poreikis jau yra diktuojamas pasauliniu mastu, tad šis susijungimas leis mums išlaikyti vienodumą klientų atžvilgiu bei užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę. Kartu tapsime dar stipresne jėga regione“, – kalba B. Hallin.
„KPMG Baltics“ Lietuvoje šiuo metu dirba virš 170 darbuotojų, kurių didžiausia dalis – 70 proc., koncentruojasi Vilniuje. Latvijoje darbuotojų skaičius siekia 200, visi jie dirba Rygoje.

© 2020 „KPMG Baltics“, UAB yra Lietuvos ribotos atsakomybės įmonė ir nepriklausomų KPMG įmonių narių, priklausančių Šveicarijos įmonei KPMG International Cooperative („KPMG International“), tinklo narė. Visos teisės saugomos.

Susisiekite su mumis

Norite dirbti su KPMG?