KPMG padėjo parduoti banko Snoras juridinių asmenų paskolų portfelį už 9 mln. eurų

KPMG padėjo parduoti banko Snoras paskolų portfelį

Po AB bankas Snoras bankroto 2012 metais, UAB Valnetas buvo paskirtas bankroto administratoriumi ir per kelerius vėlesnius metus pardavė keletą turto grupių. KPMG buvo paprašyta padėti parduoti juridinių asmenų paskolų portfelį, susidedantį iš 14 neveiksnių ir 2 veiksnių paskolų, išduotų klientams, susijusiems su Rusijos rinka.

Darius Klimašauskas

Direktorius, sandorių skyrius, susijungimai ir įsigijimai, vertinimai

KPMG Lietuvoje

Susisiekti

Susijęs turinys

Portfelio pardavimas

KPMG Sandorių Konsultacijų komanda kartu su KPMG Global Portfolio Solutions Group ir KPMG Rusijos komanda padėjo paruošti ir įgyvendinti pardavimo procesą. Sandoris buvo sėkmingai užbaigtas 2016 m. gegužę. Portfelio pirkėjas neatskleidžiamas.

KPMG teikė platų pardavimo paslaugų paketą, į kurį įėjo:

• Galimybių ir strategijos vystymas, apimantis portfelio duomenų analizę, preliminarią kainos analizę bei rinkos apklausą;
  • Pasirengimo fazė, apimanti pirminį marketingo etapą, duomenų paruošimą, teisinį ir mokestinį patikrinimą bei pardavimo dokumentų parengimą;
  • Preliminari (neįpareigojanti) pardavimo fazė, apimanti virtualaus duomenų kambario parengimą, klausimų / atsakymų bei preliminarių kainų pasiūlymų administravimą;
  • Įpareigojanti pardavimo fazė / derybos;
  • Užbaigimas / pasirašymo fazė.

KPMG komandai vadovavo Nicholas Coleman, Robert Vartevanian ir Darius Klimašauskas.

© 2020 „KPMG Baltics“, UAB yra Lietuvos ribotos atsakomybės įmonė, priklausanti Jungtinės Karalystės privačios ribotos atsakomybės įmonės KPMG International Limited vadovaujamam nepriklausomų KPMG įmonių narių pasauliniam tinklui.

Daugiau informacijos apie KPMG pasaulinės organizacijos struktūrą rasite adresu https://home.kpmg/governance.

Susisiekite su mumis

Norite dirbti su KPMG?