Új könyvvizsgálati partner a KPMG-nél

Juhász Attila októbertől könyvvizsgálati partnerként folytatja munkáját a KPMG-ben.

További tartalmak

Juhász Attila 1997 óta dolgozik a KPMG-nél, nyolc éve pedig már igazgatóként felel kulcsfontosságú ügyfelek auditálásáért. Nagy tapasztalatokkal bír összetett társaságok és cégcsoportok (energetika, telekommunikáció) könyvvizsgálatának lebonyolításában, valamint kiemelkedő gyakorlata és szaktudása van IFRS, US GAAP és a magyar számviteli szabályok szerint elkészített konszolidált éves beszámolók készítésében is.

Attila erőssége, hogy kiterjedt, több iparágban és szektorban szerzett tapasztalatainak köszönhetően eredményesen képes több szakterületet felölelő munkacsoportokat összefogni. Munkája során hazai és nemzetközi tulajdonú energetikai, termelő, szolgáltató és kereskedő cégek éves és egyéb speciális könyvvizsgálatában is aktívan részt vesz. Okleveles közgazdász, Magyarországon bejegyzett könyvvizsgáló és rendelkezik egyesült királyságbeli könyvvizsgálói képesítéssel is (FCCA), angolul és magyarul beszél.

© 2020 KPMG Hungária Kft., a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez (“KPMG International”), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

Want to do business with KPMG?

loading image Ajánlatkérés