Új igazgatóval erősít a KPMG

Tóth-Zsiga Tünde január 2-án igazgatóként csatlakozott a KPMG-hez, ahol elsődleges feladata az infrastruktúra, energetikai és kormányzati szektorokban működő ügyfeleknek nyújtott üzleti tanácsadási megbízások szakmai menedzselése és a szolgáltatási portfólió ügyféligényekre szabott fejlesztése.

További tartalmak

Tünde a KPMG-hez történő csatlakozását megelőző 15 évben a MOL-csoport munkatársaként építette szakmai karrierjét, ahol 2004-től kezdődően globális vezetőként a társaság Pénzügyi, HR, Belső Audit, Társasági Szolgáltatások és IT területein dolgozott. A társaságnál eltöltött évek során a stratégiaalkotás, üzleti folyamatok fejlesztése, szervezeti átalakítások, valamint a változásmenedzsment területein szerzett jelentős nemzetközi szakmai tapasztalatot. Tünde a MOL-csoportot megelőzően pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be.

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ahol közgazdász képzettséget szerzett. Tünde a coaching területén is tapasztalatokkal rendelkezik, többek között elvégezte a London Business ’School Coaching for Performance’ képzését, illetve a közelmúltban elkezdett egy ICF ACC executive business coach képzést.

Tóth-Zsiga Tünde

© 2020 KPMG Hungária Kft., a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez (“KPMG International”), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

Want to do business with KPMG?

loading image Ajánlatkérés