MikulásGyári önkéntes munka a KPMG-nél

A Karácsonyt megelőző 3 hét során 40 nagy doboznyi, körülbelül 700.000 forintnak megfelelő adományt gyűjtöttek össze a KPMG munkavállalói rászoruló családok számára.

További tartalmak

Az adománygyűjtést kiegészítette közel 120 kolléga több, mint 500 munkaórában végzett önkéntes munkája a MikulásGyár területén, ahova a szervezők összesítése szerint idén a KPMG delegálta a vállalati szektorból a legnagyobb számú önkéntest.

A Vöröskereszt és a MikulásGyár közös országos szintű gyűjőakciójának eredményeképpen több, mint 128 tonna élelmiszerből, ruhákból, játékokból, higiéniai szerekből és könyvekből álló adomány gyűlt össze, melyet a Vöröskereszt a rászoruló családoknak juttat el.

MikulásGyári önkéntes munka a KPMG-nél

© 2020 KPMG Hungária Kft., a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez (“KPMG International”), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

Want to do business with KPMG?

loading image Ajánlatkérés