Objava za medije: Goran Horvat novi predsjednik Uprave i Senior Partner KPMG-a za Hrvatsku i BiH

Objava za medije: Goran Horvat novi Senior Partner

Goran Horvat, Partner zadužen za Odjel financijskog i poslovnog savjetovanja, od 1. listopada 2017. godine postaje novi Senior partner i predsjednik Uprave KPMG-a za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Tu poziciju preuzima od gospodina Daniela Radića koji će, uz poziciju Partnera za Usluge financijskog savjetovanja u KPMG- u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini preuzeti i ulogu lidera financijskih savjetodavnih usluga za regiju srednje i istočne Europe.

Marketing

Marketing & Communications

KPMG Croatia d.o.o.

Related content

Goran Horvat

Goran Horvat je, osim diplome Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ovlašteni računovođa Velike Britanije (ACCA). U KPMG-u počinje raditi 1998. godine, a tijekom godina vodi i različite projekte, od financijskog savjetovanja i revizije, poslovne strategije do projekata financijskog i operativnog restrukturiranja. Također je sudjelovao u brojnim preuzimanjima i spajanjima te procjenama vrijednosti, kao i procesima privatizacije.

Njegov rad se fokusirao na društva u financijskom sektoru (osiguravajuća društva, banke i fondovi), ali je također stekao značajno iskustvo i u drugim industrijama kao što su maloprodaja, industrija robe široke potrošnje, tržište nekretnina itd. Goran je također završio MBA program iz područja međunarodnog poslovanja na Ecole Nationale des Ponts et Chaussees u Parizu u suradnji s Sveučilištem u Edinburghu.

Daniel Radić

Daniel Radić diplomirani je inženjer elektrotehnike, a poslovno upravljanje (EMBA) završio je na University of Edinburgh Management School i ENPC School of International Management u Parizu. Karijeru započinje 1995. godine u KPMG-u u Londonu gdje 1998. godine stječe kvalifikaciju ovlaštenog revizora (ACA). Tijekom rada u londonskom uredu, Daniel je radio na brojnim revizijama i projektima u suradnji s odjelima konzaltinga i korporativnih financija.

Krajem 2000. godine pridružuje se KPMG-u Hrvatska, gdje osniva odjel financijskog savjetovanja. Slijede brojni projekti u Hrvatskoj i regiji srednje i istočne Europe, vezani uz privatizacije, akvizicije, procjene vrijednosti, restrukturiranja, procese pripajanja i spajanja te forenzičke usluge u financijskom i  industrijskim sektorima. Partnerom i članom Uprave postaje 2005. godine, od 2007. godine bio je i voditelj Private Equity grupe za KPMG u regiji srednje i istočne Europe te od 2014. do 2017. godine preuzima ulogu Senior Partnera u KPMG-u u Hrvatskoj.

© 2020 KPMG Croatia d.o.o., a Croatian limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative (“KPMG International”), a Swiss entity. All rights reserved.

KPMG International Cooperative (“KPMG International”) is a Swiss entity.  Member firms of the KPMG network of independent firms are affiliated with KPMG International. KPMG International provides no client services. No member firm has any authority to obligate or bind KPMG International or any other member firm vis-à-vis third parties, nor does KPMG International have any such authority to obligate or bind any member firm.

Connect with us

Want to do business with KPMG?

loading image Request for proposal