Objava: Daniel Radić novi predsjednik Uprave KPMG-a za Hrvatsku i BiH

Press release: Daniel Radić novi predsjednik Upra...

Daniel Radić, dugogodišnji partner zadužen za Odjel financijskog i poslovnog savjetovanja, od 1. listopada 2014. postaje novi Senior partner i predsjednik Uprave KPMG-a za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Marketing

Marketing & Communications

KPMG Croatia d.o.o.

Related content

Daniel Radić

Tu poziciju preuzima od gospodina Ismeta Kamala koji je, nakon gotovo 25 godina uspješnog vođenja poslovanja KPMG-a u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, najavio svoje umirovljenje.

'Iznimna mi je čast preuzeti vođenje KPMG-a u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, tim prije što posao nastavljam na odličnim temeljima i s doista izvanrednim stručnjacima. Naših 200-tinjak zaposlenika danas čine najveću savjetničko-revizorsku tvrtku u regiji, s temeljnom odrednicom da klijentima osiguraju održive poslovne rezultate i stvaranje dodatne vrijednosti. Uvjeren sam da ćemo, uz uvažavanje naših osnovnih načela - neovisnosti, etičnosti, kvalitete rada i znanja – planove nastavljati ostvarivati i u godinama koje su pred nama', izjavio je Daniel Radić.

Daniel Radić diplomirani je inženjer elektrotehnike, a poslovno upravljanje (EMBA) završio je na University of Edinburgh Management School i ENPC School of International Management u Parizu. Karijeru započinje 1995. u KPMG-u u Londonu, gdje 1998. stječe kvalifikaciju ovlaštenog revizora (ACA).

Tijekom rada u londonskom uredu, Daniel je radio na brojnim revizijama i projektima u suradnji s odjelima konzaltinga i korporativnih financija. Krajem 2000. godine, pridružuje se KPMG-u Hrvatska, gdje osniva odjel financijskog savjetovanja. Slijede brojni projekti u Hrvatskoj i regiji Srednje i Istočne Europe, vezani uz privatizacije, akvizicije, procjene vrijednosti, restrukturiranja, procese pripajanja i spajanja te forenzičke usluge u financijskom i industrijskim sektorima.

Partnerom i članom Uprave postaje 2005., a od 2007. voditelj je i Private Equity grupe za KPMG u regiji Srednje i Istočne Europe.

© 2020 KPMG Croatia d.o.o., a Croatian limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative (“KPMG International”), a Swiss entity. All rights reserved.

KPMG International Cooperative (“KPMG International”) is a Swiss entity.  Member firms of the KPMG network of independent firms are affiliated with KPMG International. KPMG International provides no client services. No member firm has any authority to obligate or bind KPMG International or any other member firm vis-à-vis third parties, nor does KPMG International have any such authority to obligate or bind any member firm.

Connect with us

Want to do business with KPMG?

loading image Request for proposal