KPMG posílila o tým expertů na průmysl 4.0

Do české kanceláře KPMG nastoupila trojice odborníků na digitalizaci průmyslových firem. Nový tým z pozice Associate Director povede Jiří Krátký, doplní ho Pavel Vrba a Bohumil Čapek.

Související

Hlavním cílem týmu je pomoci průmyslovým podnikům transformovat se na digitální firmy budoucnosti s využitím umělé inteligence, internetu věcí a principů průmyslu 4.0.

Jiří Krátký je zkušený manažer s dlouholetou praxí z řízení českých i mezinárodních technologických firem jako je Alton Group, EMC, Sun Microsystems. V poslední době působil ve Foxconn 4Tech, kde zastával pozici komerčního ředitele. Studoval na ČVUT v Praze a na IMD v Lausanne.

Pavel Vrba se v ICT pohybuje přes dvacet let. Zajímá ho vývoj inovativních produktů a řešení pro aplikaci v průmyslu s využitím nejmodernějších ICT technologií. Působil jako R&D manažer ve společnostech Rockwell Automation a Foxconn 4Tech. Vedl skupinu průmyslově zaměřeného výzkumu na ČVUT.

Bohumil Čapek spojil svou profesní kariéru se skupinou Foxconn, kde působil na manažerských pozicích v oblasti průmyslového inženýringu. Soustředí se na technologie pro automatizaci, optimalizaci výrobních a logistických procesů a pokročilou robotiku.

Team KPMG - Prumysl 4.0

© 2021 KPMG Česká republika, s.r.o., společnost s ručením omezeným založená dle právních předpisů České republiky a členská společnost globální organizace nezávislých členských společností KPMG, přidružených ke KPMG International Limited, soukromé anglické společnosti s ručením omezeným. Všechna práva vyhrazena.

Detailní informace o struktuře globální organizace KPMG najdete na stránce: https://home.kpmg/governance.

Spojte se s námi

Chcete s námi spolupracovat?

loading image Nezávazná poptávka