Mojmír Hampl nastupuje do KPMG

Českou kancelář KPMG posílí od září ekonom Mojmír Hampl. Z pozice Director převezme odpovědnosti Zdeňka Tůmy a povede poradenské služby pro finanční sektor.

Adéla Jelínková

Head of Content Marketing, Marketing and Communications

KPMG Česká republika

Kontaktovat

Související

Mojmír Hampl

Mojmír Hampl byl v letech 2008 až 2018 viceguvernérem České národní banky. Předtím působil jako ekonom v České spořitelně a ve vedení České konsolidační agentury. Je členem představenstva České společnosti ekonomické a zasedá ve správní radě Institutu pro ekonomické vzdělávání, jehož je spoluzakladatelem.

Hampl vystudoval Národohospodářskou fakultu Vysoké školy ekonomické v Praze, kde také získal doktorát. Dále absolvoval postgraduální studium ekonomie na britské University of Surrey. Působí jako Research Associate v Centru pro systémová rizika na London School of Economics a pravidelně přednáší na vysokých školách a odborných fórech.

© 2021 KPMG Česká republika, s.r.o., společnost s ručením omezeným založená dle právních předpisů České republiky a členská společnost globální organizace nezávislých členských společností KPMG, přidružených ke KPMG International Limited, soukromé anglické společnosti s ručením omezeným. Všechna práva vyhrazena.

Detailní informace o struktuře globální organizace KPMG najdete na stránce: https://home.kpmg/governance.

Spojte se s námi