Kovovýrobu Hoffmann kupuje EBZ, prodeji asistovala KPMG

Zakladatelé Kovovýroby Hoffmann se rozhodli po více než dvaceti letech pro prodej společnosti významnému hráči v oblasti automobilového průmyslu – německé globálně působící skupině EBZ. Díky tomuto spojení se české firmě s obratem 20 milionů eur otevřou nové příležitosti v oblasti prototypové výroby.

Štěpán Kačena - supervisor

Head of Marketing

KPMG Česká republika

Kontaktovat

Související

Kovovýrobu Hoffmann kupuje německá skupina EBZ

Celý proces zaštítili na straně prodávajícího Vladimír Velebný a Adam Páleníček z KPMG Česká republika. Tu si zakládající společníci Kovovýroby Hoffmann vybrali za poradce pro vedení transakce a nalezení vhodného strategického partnera. KPMG tak úspěšně uzavřela již několikátou významnou transakci v roce 2019 v regionu střední Evropy.

Jihomoravská společnost KOVOVÝROBA HOFFMANN patří mezi evropské lídry v oblasti výroby karosářských dílů a výroby lisovacích tvářecích nástrojů pro významné světové automobilky. Mezi její zákazníky patří například Bentley, Škoda nebo BMW.

© 2021 KPMG Česká republika, s.r.o., společnost s ručením omezeným založená dle právních předpisů České republiky a členská společnost globální organizace nezávislých členských společností KPMG, přidružených ke KPMG International Limited, soukromé anglické společnosti s ručením omezeným. Všechna práva vyhrazena.

Detailní informace o struktuře globální organizace KPMG najdete na stránce: https://home.kpmg/governance.

Spojte se s námi