Tomáš Potměšil je nově Director, v KPMG vede tým Customer Advisory

Tomáš Potměšil je nově Director

KPMG Česká republika jmenovala Tomáše Potměšila na pozici Director v oddělení Management Consulting. Potměšil se zaměřuje na zákaznické strategie, řízení CX (customer experience) a šéfuje týmu, který nedávno představil populární studii „V rytmu zákazníka“.

Štěpán Kačena

Head of Marketing

KPMG Česká republika

Tomáš Potměšil je nově Director.

Tomáš Potměšil se podílel na tvorbě mezinárodní metodiky KPMG zaměřené na zákaznickou zkušenost. Českou kancelář reprezentuje v Global Customer Center of Excellence, jehož pobočka se díky tomu nachází i v Praze. Na projektech pracoval v desítkách zemí od Spojených států po Saúdskou Arábii. Před nástupem do KPMG působil Potměšil například ve Fitch Ratings v New Yorku nebo v české pobočce Deloitte. Je absolventem Kolumbijské univerzity a příznivcem larpů, avantgardního metalu a sci-fi.

© 2024 KPMG Česká republika, s.r.o., společnost s ručením omezeným založená dle právních předpisů České republiky a členská společnost globální organizace nezávislých členských společností KPMG, přidružených ke KPMG International Limited, soukromé anglické společnosti s ručením omezeným. Všechna práva vyhrazena.

Detailní informace o struktuře globální organizace KPMG najdete na stránce: https://kpmg.com/governance.

Spojte se s námi