Fúze a akvizice vede v KPMG Igor Mesenský

Poradenskou společnost KPMG Česká republika posílil Igor Mesenský. Jako partner bude odpovědný za oblast M&A. Spolu s ním přichází ze společnosti TPA také pětičlenný tým ve složení Milan Bílek, Ján Slavíček, Zbyněk Přikryl, Taisia Nistorenco a Tomáš Sláma.

Štěpán Kačena - supervisor

Head of Marketing

KPMG Česká republika

Kontaktovat

Související

Igor Mesenský (49) působí v oblasti prodejů a akvizic více než 21 let. Před nástupem do KPMG vedl v TPA poradenský tým odpovědný za služby ve střední a východní Evropě, odpovídal tak za rozsáhlé projekty v Česku i zahraničí. Mesenský má rovněž rozsáhlé zkušenosti s oceňováním, privatizačními transakcemi a restrukturalizacemi.

Igor Mesenský absolvoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Ve volném čase hraje golf, cestuje a jezdí na motocyklu.

© 2021 KPMG Česká republika, s.r.o., společnost s ručením omezeným založená dle právních předpisů České republiky a členská společnost globální organizace nezávislých členských společností KPMG, přidružených ke KPMG International Limited, soukromé anglické společnosti s ručením omezeným. Všechna práva vyhrazena.

Detailní informace o struktuře globální organizace KPMG najdete na stránce: https://home.kpmg/governance.

Spojte se s námi

Chcete s námi spolupracovat?

loading image Nezávazná poptávka